Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Asteria
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria,
Vanmorgen heb ik u gesproken over een overleden dierbare. Het consult heeft me steun en troost gebracht, en ben blij met het mooie vooruitzicht. Nogmaals dankuwel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Asteria   Ervaring van Anoniem met paragnost Asteria   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Hallo Asteria, bij deze wens ik jou te bedanken,
steeds ben je een luisterend oor, zet je me terug op het pad.
Ik heb waardering voor jou.
Dank je wel . We spreken mekaar nog in 2017.
Tot gauw,.




Ervaring van 12-2016 met paragnost Asteria   Ervaring van 12-2016 met paragnost Asteria   Ervaring van 12-2016 geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Dank je wel Asteria voor je reading en luisterend oor. Je bent een topper.




Ervaring van Nathalie met paragnost Asteria   Ervaring van Nathalie met paragnost Asteria   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Beste Asteria .

Graag wou ik je danken voor het fijne gesprek en inzichten .tot horens

veel liefs .




Ervaring van anoniem met paragnost Asteria   Ervaring van anoniem met paragnost Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria, ik wil jouw heel hartelijk danken voor de prettige en leerzame gesprekken die wij hebben gehad. Dank je wel topvrouw en prachtmens.

Groetjes Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Asteria   Ervaring van Anja met paragnost Asteria   Ervaring van Anja geplaatst op 20 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Wat een duidelijk en rustigevend consult .en hebt men dag al goed gemaakt voordat hij begint .hele lieve groeten.




Ervaring van Sandra met paragnost Asteria   Ervaring van Sandra met paragnost Asteria   Ervaring van Sandra geplaatst op 17 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Heel erg bedankt voor uw oprechte voorspellingen.
Dank je wel voor je reading. Je bent een topper. Dank je wel xxxxxx.




Ervaring van Bernadette met paragnost Asteria   Ervaring van Bernadette met paragnost Asteria   Ervaring van Bernadette geplaatst op 9 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria.
Ik bel sinds kort naar jou en ik moet zeggen dat ik je boodschappen meeneem in het proces die ik nu doorloop. Je bent to the point, het klopt ook allemaal. Je bent echt een lieverd. Ik bel je heel snel terug. Dikke knuffel. x.




Ervaring van Dankbaar dat ik je mag kennen met paragnost Asteria   Ervaring van Dankbaar dat ik je mag kennen met paragnost Asteria   Ervaring van Dankbaar dat ik je mag kennen geplaatst op 26 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria, je miste geen enkel detail. Je ratelde aan 1 stuk door. Ik ga een spannende tijd tegemoet volgens jou en hou je op de hoogte. De dag kan niet meer stuk vandaag zoals ik al zei. Nogmaals bedankt.




Ervaring van r met paragnost Asteria   Ervaring van r met paragnost Asteria   Ervaring van r geplaatst op 18 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria, dank je wel dat je mijn vragenvuur zo mooi hebt kunnen beantwoorden. Zo blij dat ik je te pakken had, maar begrijp ik dat je zo vaak in gesprek bent. Nogmaals dank en een fijn weekend. Dikke Kus en ik stuur de power door in mei. Haha X J.




Ervaring van J met paragnost Asteria   Ervaring van J met paragnost Asteria   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Yes, Asteria is back. Dank je wel en tot spoedig .




Ervaring van xxx met paragnost Asteria   Ervaring van xxx met paragnost Asteria   Ervaring van xxx geplaatst op 9 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Liefste Asteria, telkens als ik je bel is niets jou teveel.Telkens voel en zie je hetzelfde. Uit jou wijze raad put ik kracht en zelfvertrouwen en help je mij weer een beetje verder op het juiste pad. Je bent echt een zeer goed medium. Zeker 10 sterren waard.




Ervaring van geduld met paragnost Asteria   Ervaring van geduld met paragnost Asteria   Ervaring van geduld geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  een hele goede kaartlegster . waarvan heel veel uitkomt. Patty.




Ervaring van patty met paragnost Asteria   Ervaring van patty met paragnost Asteria   Ervaring van patty geplaatst op 30 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Zo zuiver en eerlijk. Je bent een top meduim, bedankt voor je steun de voorbije maanden. als ik jou bel ben ik daarna altijd weer even rustig. ik hoop dat je voorspelling van vandaag snel uitkomt, maar ik vertrouw erop zoals altijd. Bedankt doe zo verder Liefs xxx.




Ervaring van ongeduldige meisje met paragnost Asteria   Ervaring van ongeduldige meisje met paragnost Asteria   Ervaring van ongeduldige meisje geplaatst op 30 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Asteria, ik ben weer zo blij dat ik je heb gesproken. Het doet zo deugd.
Bedankt voor je steun. Liefs, veel licht en in liefde. Kim.




Ervaring van Kim met paragnost Asteria   Ervaring van Kim met paragnost Asteria   Ervaring van Kim geplaatst op 30 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Prettig om je na lange tijd weer eens gesproken te hebben.
Zuiver , helder en gedetailleerd beschrijf jij verleden, heden en toekomst.
Liefs, Mirjam.




Ervaring van Mirjam met paragnost Asteria   Ervaring van Mirjam met paragnost Asteria   Ervaring van Mirjam geplaatst op 26 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  dankje , voor het gesprek van daar juist .dat je toch tijd maakt voor mij , dat ik je toch kan bereiken voor ik ga werken .je bent ECHT goed . je weet wel .dankje.




Ervaring van Greet met paragnost Asteria   Ervaring van Greet met paragnost Asteria   Ervaring van Greet geplaatst op 20 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Mooi gesprek, het lijkt een sprookje. Wat een ongeloofelijke inzichten. Echt een spiritueel persoon.




Ervaring van Josť met paragnost Asteria   Ervaring van Josť met paragnost Asteria   Ervaring van Josť geplaatst op 18 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Bedankt voor alles. je hulp en advies, je voorspellingen. je bent een toppertje. bel je snel weer .




Ervaring van Catharina met paragnost Asteria   Ervaring van Catharina met paragnost Asteria   Ervaring van Catharina geplaatst op 13 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Lieve Asteria, dank u voor de mooie, korte reading. Ik bel u snel weer. Lieve groet. I.




Ervaring van I. met paragnost Asteria   Ervaring van I. met paragnost Asteria   Ervaring van I. geplaatst op 10 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  bedankt voor de info. ik ben zeker dat je opnieuw gelijk krijgt . Dank voor je duidelijke inzichten Asteria. Je bent geweldig.

Liefs Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Asteria   Ervaring van Anita met paragnost Asteria   Ervaring van Anita geplaatst op 7 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  hoi asteria,
jij bent echt goed in je kaartlegging.
Ik hoop dat alles uitkomt.

tot gauw.
vriendelijke groeten,
m.




Ervaring van m met paragnost Asteria   Ervaring van m met paragnost Asteria   Ervaring van m geplaatst op 24 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Jij gebruikt je gaven op een goede en zuivere manier. Ik vind jou daarom zuiver medium, een echte kanjer. Dikke knuffel.

Groetjes Beau.




Ervaring van Beau met paragnost Asteria   Ervaring van Beau met paragnost Asteria   Ervaring van Beau geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Zodra ik de kans krijg bel ik je zeker opnieuw.
Bedankt voor de mooie voorspellingen.

Ik vind je super, helderziende van formaat.

Liefs, Ariel.




Ervaring van Ariel met paragnost Asteria   Ervaring van Ariel met paragnost Asteria   Ervaring van Ariel geplaatst op 22 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Dankje wel Asteria, wat je zei maakt mij zo opgelucht. Asteria voelt alles heel haarfijn aan.
Jij bent voor mij de beste.
xxx.




Ervaring van Faith met paragnost Asteria   Ervaring van Faith met paragnost Asteria   Ervaring van Faith geplaatst op 18 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Uw heldere inzichten, advies en geruststellingen doen me zo goed. Heb u gesproken en een aantal van de voorspellingen zijn al uitgekomen. U verdient 5 sterren. Groetjes.




Ervaring van Bernadette met paragnost Asteria   Ervaring van Bernadette met paragnost Asteria   Ervaring van Bernadette geplaatst op 13 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Dank je wel voor uw goede steun en advies.
Dank je voor alle hulp die ik van je ontvang. Bewonderenswaardig.

xxx.




Ervaring van D met paragnost Asteria   Ervaring van D met paragnost Asteria   Ervaring van D geplaatst op 10 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Beste Asteria, had je graag weer even gesproken deze week Ik vind het immers erg fijn om met je te praten. Ik ben blij met je, je bent een goed helderziende, je bent een aanrader voor iedereen. Bedankt R.




Ervaring van R met paragnost Asteria   Ervaring van R met paragnost Asteria   Ervaring van R geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Dankjewel voor het fijne gesprek.
Je hebt me weer hoop gegeven.
Je bent een Engel.




Ervaring van Lisa met paragnost Asteria   Ervaring van Lisa met paragnost Asteria   Ervaring van Lisa geplaatst op 6 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Heb je enkele dagen gebeld. je bent echt een topper. Dank.




Ervaring van Kirsten met paragnost Asteria   Ervaring van Kirsten met paragnost Asteria   Ervaring van Kirsten geplaatst op 25 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Bijzonder indrukwekkend hoor Asteria. Dankjewel. We houden zeker contact.




Ervaring van C met paragnost Asteria   Ervaring van C met paragnost Asteria   Ervaring van C geplaatst op 18 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Astria je bent geweldig goed, een toppertje.
Zelf als medium heb je mijn twijfels bevestigd, je bent geweldig goed. Een lieve leuke dame, lieve stem, en alles wat je zegt klopt ook.
Een echte aanrader,
een toppertje van deze lijn.




Ervaring van Wuyts Rita met paragnost Asteria   Ervaring van Wuyts Rita met paragnost Asteria   Ervaring van Wuyts Rita geplaatst op 9 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Hallo Asteria. De dingen die je me vertelde over mijn leven waren zeer specifiek. Je adviezen ga ik opvolgen je bent een aanrader.




Ervaring van Trudy met paragnost Asteria   Ervaring van Trudy met paragnost Asteria   Ervaring van Trudy geplaatst op 6 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  Ik heb haar vandaag gesproken.

Was fijn om met Asteria te praten. Dank je Asteria. Je hoort me. Enya.




Ervaring van Enya met paragnost Asteria   Ervaring van Enya met paragnost Asteria   Ervaring van Enya geplaatst op 2 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Asteria
  Ervaring met paragnost Asteria
  wil jou heel erg bedanken. Voor jou steun en advies. vind u goed . Leuk om met u te spreken.




Ervaring van Kirsten met paragnost Asteria   Ervaring van Kirsten met paragnost Asteria   Ervaring van Kirsten geplaatst op 30 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden