Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Hendrina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina,
Ik sprak je vanavond en heb je nu inmiddels 3x gesproken. Ik sluit me helemaal aan bij alle voorgaande getuigenissen en herhaal mijn eerdere van 3 juni. Eerlijk, to the point, nuchter, oprecht, op en top zuiver. Weigert je naar de mond te praten en te zeggen wat je wilt horen ;-). Top medium, zuiver en puur van de hoogste klasse, geeft zich helemaal in een consult. Ik houd je op de hoogte, xxx.




Ervaring van M. met paragnost Hendrina   Ervaring van M. met paragnost Hendrina   Ervaring van M. geplaatst op 22 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Hendrina is echt een heel fijn medium. Ik heb haar nu 2x gesproken en voor de tweede keer voorspelt ze hetzelfde en geeft ze nog meer details. Ze is ook heel eerlijk als ze het niet ziet. Alhoewel dat erg weinig voorkomt. Ik laat je weten als een voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van emigratiemadammetje met paragnost Hendrina   Ervaring van emigratiemadammetje met paragnost Hendrina   Ervaring van emigratiemadammetje geplaatst op 19 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Super bedankt Hendrina. Ik voel me veel zekerder nu door het contact met jou. Je hebt me heel goed geholpen. Ik raad je zeker aan dikke knuffel Chr.




Ervaring van Chr met paragnost Hendrina   Ervaring van Chr met paragnost Hendrina   Ervaring van Chr geplaatst op 2 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina
Wat ben jij een geschenk. Al zo lang was ik op zoek naar oorzaak van wat gaande was. Jij bent de enige die het heeft gezien. Je gave is zo puur. Zo duidelijk. Nog nooit meegemaakt. Hendrina, je bent top voor deze lijn. Dank je wel.




Ervaring van Beschermde Engel met paragnost Hendrina   Ervaring van Beschermde Engel met paragnost Hendrina   Ervaring van Beschermde Engel geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Prachtige invoelende gave. Een steunende stem voor mensen die hun zielsmaatje hebben leren kennen en in een afstoot-aantrekrelatie zitten op weg naar onvoorwaardelijke liefde. Wat brengt het allemaal mee. Welke levenslessen moet ik hieruit trekken. Komen we samen in dit leven. Groetjes, T.




Ervaring van Thierry met paragnost Hendrina   Ervaring van Thierry met paragnost Hendrina   Ervaring van Thierry geplaatst op 16 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Topper Hendrina. je bent een TOPMEDIUM.wilde ik je nog even zeggen.




Ervaring van Jac met paragnost Hendrina   Ervaring van Jac met paragnost Hendrina   Ervaring van Jac geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina,
Ik sprak je vanmiddag. Dank je wel voor het heerlijke, nuchtere, to the point gesprek, dat me een ontzettend goed en rustig gevoel heeft gegeven. Hendrina is een zuiver medium, dat niet zegt wat je wilt horen, en ook zal zeggen als ze gewoon iets niet ziet, weet of er iets bij voelt, waardoor je juist heel bevestigd wordt in wat je zelf al weet en ziet, ik bel je graag snel weer, xxx.




Ervaring van M. uit A met paragnost Hendrina   Ervaring van M. uit A met paragnost Hendrina   Ervaring van M. uit A geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve hendrina Het blijft me verbazen hoe geweldig jij bent . steeds zit je er bovenop en weet je dingen te vertellen die je niet kan weten. je helpt me zo enorm . dank je wel lieve hendrina dank je wel.




Ervaring van jen met paragnost Hendrina   Ervaring van jen met paragnost Hendrina   Ervaring van jen geplaatst op 31 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Hendrina, heel hartelijk dank voor het gesprek. Het was zeer verhelderend. U heeft al mijn vermoedens bevestigd wat betreft Ron, werk etc en de dingen die spelen goed verwoord. Voor mij bent u een toppertje. Ik zou iedereen aanbevelen contact met u te maken.Groetjes en veel liefs.




Ervaring van Len met paragnost Hendrina   Ervaring van Len met paragnost Hendrina   Ervaring van Len geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Heel mooi , uitzicht , rust . heel gewaardeerd . Een steun .




Ervaring van Volijk octant met paragnost Hendrina   Ervaring van Volijk octant met paragnost Hendrina   Ervaring van Volijk octant geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Voelt heel goed aan. En zegt dingen die ze onmogelijk kan weten. F.




Ervaring van F met paragnost Hendrina   Ervaring van F met paragnost Hendrina   Ervaring van F geplaatst op 10 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  lieve Hendrina. Geweldig hoe jij de personen om ons heen wist te beschrijven qua karakter en uiterlijk. Je wist zelf hun banen te benoemen. Heel bijzonder. Je bent een geweldig goed. Liefs van mij.




Ervaring van I met paragnost Hendrina   Ervaring van I met paragnost Hendrina   Ervaring van I geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Kan werkelijk Top invoelen op personen. Uit de kunst. De eerste die ook zag dat betreffende persoon twee kids had en eigen bedrijf. evenals juiste karakterbeschrijving. Thanks. Aanrader.




Ervaring van A met paragnost Hendrina   Ervaring van A met paragnost Hendrina   Ervaring van A geplaatst op 1 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina, van harte Dankje. Voor zoveel waardevolle tips en zo mooie dingen die je me zei. Werd ook ff stil, dat je ontzettend veel zag en aanvoelde. Echt persoonlijke dingen en van lang geleden. Dankje dat je met heel je hart helpt om dat aan te reiken waar men verder mee kan. Als ik de veranderingen er zijn, hoor je mij terug :-). Hele dikke knuffel en lieve groet, Carina x.




Ervaring van carina met paragnost Hendrina   Ervaring van carina met paragnost Hendrina   Ervaring van carina geplaatst op 28 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Hey Lieve en erg leuke Hendrina.
ik heb je nu al twee keer gebeld, ik vind je een kanjer. Zonder dat ik iets zeg krijg je dingen door die jij echt niet kunt weten, en dat ik weet dat die gaan gebeuren. Ook kun jij mensen zo goed beschrijven ongelooflijk, ik zat ook al een hele tijd met een vraag over mijn ex. Ik hoorde veel dat er iets in zijn jeugd was gebeurt, omdat hij zo gecompliceerd is wilde ik hier achter komen. Niemand wist het geheim maar jij wel, eindelijk is het puzzelstukje op zen plaats gekomen. En begrijp ik waarom hij zo is. Je bent gewoon fantastisch, ik hoop dat ik ook nog zo goed word als jij. Het klopte allemaal , je zat overal pal op. Je bent een kanjertje onder de top mediums hier, geweldig, en dank je wel, lieve schat. Je bent echt eerlijk, dat waardeer ik, altijd to the point. Een geweldige vrouw en een ongelooflijke Helderziende. Fantastisch.




Ervaring van Rita met paragnost Hendrina   Ervaring van Rita met paragnost Hendrina   Ervaring van Rita geplaatst op 28 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Wat een heerlijk concreet en helder gesprek had ik net met Hendrina. Zoals iemand onder mij schreef: snel to the point. En eerlijk, stelt niet veel vragen, krijgt dingen door. Topper. Bedankt Hendrina :).




Ervaring van Sis met paragnost Hendrina   Ervaring van Sis met paragnost Hendrina   Ervaring van Sis geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve vrouw, snel to the point. Een kei in het aanvoelen van mensen. Topperrrtje.




Ervaring van B.b met paragnost Hendrina   Ervaring van B.b met paragnost Hendrina   Ervaring van B.b geplaatst op 12 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Dank u ,zeer verhelderend.

Gr.

Anoniempje.




Ervaring van R met paragnost Hendrina   Ervaring van R met paragnost Hendrina   Ervaring van R geplaatst op 6 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Kan heel goed op de situatie aanvoelen. ook details geven die ze ik zelf niet heb moeten delen. Echt super. Dank je hendrina. Had je daarjuist gebeld.L.




Ervaring van Lilly met paragnost Hendrina   Ervaring van Lilly met paragnost Hendrina   Ervaring van Lilly geplaatst op 30 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Leuk ontspannen consult gehad vanmiddag.
Hendrina vertelt echt in detail, wat je nieuwsgierig maakt voor wat op je pad kan komen.
In mijn geval hoef ik geen spijt te krijgen voor iets wat ik vanmorgen heb losgelaten.
Enneh single dames opgepast. De blonde krullenbol is voor mij bestemd. haha
En wat werk betreft, ga ik mijn onderbuik gevoel volgen.
Dankjewel voor de inzichten.




Ervaring van W. met paragnost Hendrina   Ervaring van W. met paragnost Hendrina   Ervaring van W. geplaatst op 15 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Gister voor het eerst gesproken.

Ze gaf informatie die ze niet kon weten. Bv over een werk ongeval van mijn vriend, wat voor werk hij had en wat voor werk hij nu sinds kort doet.

Ben heel benieuwd naar de voorspellingen die je naar mij toe gedaan hebt. Maar heb daar alle vertrouwen in.

Liefs.




Ervaring van m met paragnost Hendrina   Ervaring van m met paragnost Hendrina   Ervaring van m geplaatst op 13 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina,

Dank voor alle steun. je hulp en een luisterend oor :-). je hebt gelijk met alles wat je me vertelt. Het klopt ook daadwerkelijk. Je biedt oplossingen en denkt mee, dit helpt enorm. Ik ben je erg dankbaar en hou je op de hoogte.




Ervaring van Resh met paragnost Hendrina   Ervaring van Resh met paragnost Hendrina   Ervaring van Resh geplaatst op 12 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  lieve hendrina. wat een goed medium ben jij. je gaf me mijn gevoel voor eigenwaarde terug . simpel geweldig. we houden zeker contact .




Ervaring van m met paragnost Hendrina   Ervaring van m met paragnost Hendrina   Ervaring van m geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina,to the point. met de pootjes in de klei kon je mijn situatie perfect aanvoelen en personen beschrijven.Chapeau,topper ben je.Fijn uiteinde. Liefs Vlinder.




Ervaring van Vlinder met paragnost Hendrina   Ervaring van Vlinder met paragnost Hendrina   Ervaring van Vlinder geplaatst op 31 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Lieve Hendrina, je consulten zijn echt goed. Je steekt via je energie extra meerwaarde in onze gesprekken en het resultaat is dan ook super. Dank je wel lieve Hendrina. Wat een goed gevoel heb ik. Jij zegt zaken die niemand kan weten.
Super. Vanessa.




Ervaring van Vanessa met paragnost Hendrina   Ervaring van Vanessa met paragnost Hendrina   Ervaring van Vanessa geplaatst op 15 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Prachtig consult, helemaal juist gezien.




Ervaring van Anoniem met paragnost Hendrina   Ervaring van Anoniem met paragnost Hendrina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  mooi je hebt me goed geholpen. ik blijf vertrouwen hebben. dank je wel.




Ervaring van C met paragnost Hendrina   Ervaring van C met paragnost Hendrina   Ervaring van C geplaatst op 6 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Beste Hendrina, dank je wel voor je reading. Aangenaam om mee te praten. Ik heb er wel wat aan gehad. TOP.




Ervaring van Erna met paragnost Hendrina   Ervaring van Erna met paragnost Hendrina   Ervaring van Erna geplaatst op 4 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Zooo zeg!! Wat goed van jou. Je bent heel scherp in het aanvoelen, ik kon het alleen maar bevestigen. Hartstikke bedankt en tot spreeks.




Ervaring van Ash met paragnost Hendrina   Ervaring van Ash met paragnost Hendrina   Ervaring van Ash geplaatst op 3 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Je hebt me heel goed geholpen en de situatie juist ingeschat. veel succes op de lijn. Hartelijk dank. Marina.




Ervaring van Marina met paragnost Hendrina   Ervaring van Marina met paragnost Hendrina   Ervaring van Marina geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hendrina
  Ervaring met paragnost Hendrina
  Heel scherp de situatie aangevoeld. Was een zeer gedetailleerd consult. Bedankt Hendrina, ik bel je deze maand weer.




Ervaring van Gaby met paragnost Hendrina   Ervaring van Gaby met paragnost Hendrina   Ervaring van Gaby geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden