Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Jasmijn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Wat is Jasmijn goed. Super helderziend.




Ervaring van S.D. met paragnost Jasmijn   Ervaring van S.D. met paragnost Jasmijn   Ervaring van S.D. geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Jasmijn je bent een topper. bedankt bel je snel terug.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anoniem met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.




Ervaring van ... met paragnost Jasmijn   Ervaring van ... met paragnost Jasmijn   Ervaring van ... geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Hoi Jasmijn,
Heel hartelijk bedankt voor je duidelijke kaartlegging en geduld om al mijn detail vragen zo nauwkeurig te beantwoorden. Het geeft mij veel duidelijkheid met betrekking toe een aantal situaties.
Groetjes,J.




Ervaring van J met paragnost Jasmijn   Ervaring van J met paragnost Jasmijn   Ervaring van J geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Wat een lieve vrouw en een geweldig medium. Dank je wel voor het gesprek. Je wist me binnen 10 minuten gerust te stellen.
Je haalt de essentiele informatie naar boven zonder enkele aanwijzing en je blijft hetzelfde zeggen. Dank je wel
Liefs.




Ervaring van Lila met paragnost Jasmijn   Ervaring van Lila met paragnost Jasmijn   Ervaring van Lila geplaatst op 19 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn ik heb u na een tijdje weer gesproken. En wat fijn. Dank u voor uw inzichten mbt P. Ja hij is druk en af en toe wat koppig. Ik laat t op me afkomen want u blijft zien dat hij gevoelens voor me heeft.

Liefs
R.




Ervaring van R met paragnost Jasmijn   Ervaring van R met paragnost Jasmijn   Ervaring van R geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Dank u wel lieve Jasmijn voor ons gesprek van zojuist. Binnen korte termijn zal ik wat van P horen, en gaan we rustig aan een relatie starten. Ik ben benieuwd en laat t op me afkomen. Fijn lief persoon bent u.

Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Jasmijn   Ervaring van R met paragnost Jasmijn   Ervaring van R geplaatst op 7 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn, jij begon met de reading en was meteen raak. Op een gegeven moment vroeg je naar de naam van mijn vriend en ik hoorde je Edwin zeggen. Ik schrok want dat is de naam van mijn papa. Toen kreeg je kippenvel en trouwens ik ook. Je zei je papa is hier en hij gaf mij de bevestigingen die ik aan jou gaf. Ik heb alle vertrouwen dat de voorspellingen uit zullen komen. Ik laat je weten. Dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anoniem met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Jasmijn wil je bedanken , een super consult gekregen van je. zeer tevreden , veel informatie gekregen dat klopte . en een super lieve dame . dank je wel.




Ervaring van zeer tevreden persoon met paragnost Jasmijn   Ervaring van zeer tevreden persoon met paragnost Jasmijn   Ervaring van zeer tevreden persoon geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Jasmijn ik twijfelde om te bellen maar bij deze heb ik ABSOLUUT geen spijt dat ik gebeld heb. Je kwam meteen tot de kern Super hoor. GEWELDIG dat je mama ook aanvoelde . Ik kreeg mijn bevestiging van je. PRACHTIG consult. Ik bel je weer .




Ervaring van Meral met paragnost Jasmijn   Ervaring van Meral met paragnost Jasmijn   Ervaring van Meral geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Bedankt Jasmijn. gaby.




Ervaring van Gaby met paragnost Jasmijn   Ervaring van Gaby met paragnost Jasmijn   Ervaring van Gaby geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  lieve Jasmijn,

Ik wil jou langs deze weg heel veel beterschap wensen .

krista.




Ervaring van krista met paragnost Jasmijn   Ervaring van krista met paragnost Jasmijn   Ervaring van krista geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn, wat ben ik toch blij dat jij bestaat. XXX Liefs Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacqueline met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 9 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Hallo Jasmijn, het was de eerste keer dat ik je sprak, ergens weet en voel ik zelf veel maar je zoekt toch een bevestiging, die heb ik bij jou gevonden. ik liet je praten, en alles kwam overeen met wat ik voelde en doorkreeg. ik vind je echt super, je gaat ook tot in detail, en van collega tot collega, dat is toch wel een compliment vind ik, wat ik heb het snel door . Dank je wel voor je healing, voor het prachtige consult het was af en top.
Je zei dingen die jij totaal niet kon weten. ik ben je zeer dankbaar lieve schat, ik ook rustiger na je gesprek al x.
Met Licht en Liefde .
R.




Ervaring van je collega... je weet wel met paragnost Jasmijn   Ervaring van je collega... je weet wel met paragnost Jasmijn   Ervaring van je collega... je weet wel geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve jasmijn
Ik ben nog steeds onder de indruk van wat je me vertelde, vandaag zoals je gezegd had dat er deze week toch antwoord moest komen, de brief ontvangen, weliswaar geen bijlage bij, maar vakantiemodus ligt aan de basis .
Dankjewel ik hou je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. wens je een mooie avond toe
groetjes.




Ervaring van krista met paragnost Jasmijn   Ervaring van krista met paragnost Jasmijn   Ervaring van krista geplaatst op 13 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn,het was vanmorgen te laat om terug te bellen,moest werken.Dank je wel voor je consult,we spreken elkaar later weer. lieve TOPCONSULENTE.X.




Ervaring van Jacqueline met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacqueline met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Jasmijn. Het heeft geholpen. 1000x dank. X.




Ervaring van Iris met paragnost Jasmijn   Ervaring van Iris met paragnost Jasmijn   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent weer. Heb je gemist. Je readings zijn altijd heel mooi en zuiver. Je hebt mij weer prachtige voorspellingen gedaan. Precies net als een maand geleden. Dan moet het wel gebeuren he als er 2x hetzelfde uitkomt. Ik wil hierbij bijzonder bedanken en je laten weten dat jij echt mijn favoriet bent op deze lijn. Dikke knuffel en tot gauw.




Ervaring van Zelfvertrouwen met paragnost Jasmijn   Ervaring van Zelfvertrouwen met paragnost Jasmijn   Ervaring van Zelfvertrouwen geplaatst op 20 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Een erg lief mens. Ik laat je weten of dat ik de baan heb gevonden.

Knuffel van astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Jasmijn   Ervaring van astrid met paragnost Jasmijn   Ervaring van astrid geplaatst op 20 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn wat ben jij goed en zo zeker en gedetailleerd in alles. Je hebt mooie voorspellingen gedaan waardoor ik nu rust ervaar. Ik krijg mijn recht. Ik ga de zorgen van mij afzetten en zie het op mij afkomen. Knuffel van je weet wel wie.




Ervaring van Ikke met paragnost Jasmijn   Ervaring van Ikke met paragnost Jasmijn   Ervaring van Ikke geplaatst op 12 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn, je bent idd een toppertje. Heerlijk om met jou te kletsen en je voelt dingen zo feilloos aan. Je bent echt een geschenk op de lijn. Ga zo door. Ik spreek je gauw weer, kan altijd met jou lachen.

Groetjes A.




Ervaring van A. met paragnost Jasmijn   Ervaring van A. met paragnost Jasmijn   Ervaring van A. geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Beste Jasmijn. Dank voor je uitleg en medeleven. Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Jasmijn   Ervaring van Diana met paragnost Jasmijn   Ervaring van Diana geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Wat een topgesprek, en wat voelt u het goed aan. Verder bent u ook een zeer aangename dame om mee te praten. Ik ben gerust gesteld.




Ervaring van Anieta met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anieta met paragnost Jasmijn   Ervaring van Anieta geplaatst op 15 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve jasmijn,
Heb vandaag een heel mooi consult gehad van jou, wat je allemaal door kreeg van mijn papa dat hij me tekens heeft naar mij toe vond ik echt mooi ,het pakte me wel.Ik zal je zeker iets laten weten als het gebeurd is .
Bedankt lieve jasmijn,.




Ervaring van A met paragnost Jasmijn   Ervaring van A met paragnost Jasmijn   Ervaring van A geplaatst op 15 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  WOW, Jasmijn. Ik hoefde helemaal niets te zeggen en je wist waarvoor ik je belde. Tot in detail kon je zeggen waar ik mee zat. Ik stond perplex. Nu hopen dat de voorspelling mag uitkomen. Ik hou je op de hoogte, bedankt en zeker tot hoors. Liefs .




Ervaring van Een collega met paragnost Jasmijn   Ervaring van Een collega met paragnost Jasmijn   Ervaring van Een collega geplaatst op 3 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Wat een fijne, lieve vrouw om mee te praten. Een zeer goed medium, die het snel ziet en aanvoelt. Behoord tot de besten.




Ervaring van An met paragnost Jasmijn   Ervaring van An met paragnost Jasmijn   Ervaring van An geplaatst op 27 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Ze heeft het elke keer goed gehad. Topper.




Ervaring van Iris met paragnost Jasmijn   Ervaring van Iris met paragnost Jasmijn   Ervaring van Iris geplaatst op 23 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  lieve jasmijn
bel je al een tijdje , je bent altijd even lief en een luisterend oor.
weet dat het niet makkelijk zal zijn , maar je geeft me altijd de juiste inzichten en raad .
je zit er bijna altijd pal op.
je reikt mij hulpmiddelen aan en geeft de moed om weer verder te kunnen , ben altijd weer positief opgeladen na ons gesprek , en vertelt me ook hoe en wat ik kan doen om terug in mijn eigen krachten te komen .
dank u wel , ook aan de gidsen en aartsengelen waar jij zo veel mee werkt.




Ervaring van springertje met paragnost Jasmijn   Ervaring van springertje met paragnost Jasmijn   Ervaring van springertje geplaatst op 15 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn, met zo'n lieve warme stem. Ik had u vorige week en vandaag ook gebeld met exact dezelfde vraag en u gaf mij precies dezelfde antwoorden. Wat bent u goed in wat uw doet. Ik weet nu dat ik gewoon moet leren vertrouwen. Dank je wel.




Ervaring van Cynthia met paragnost Jasmijn   Ervaring van Cynthia met paragnost Jasmijn   Ervaring van Cynthia geplaatst op 6 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn, je bent echt super. Mijn zoon krijgt nu hulp en ik merk al positieve verandering bij hem. Maar het is zwaar en veel en dus niet in korte tijd opgelost. Zelf merken we ook bepaalde zaken op en als we doen zoals jij me geleerd hebt, dan lukt het ook. Je bent een fijn mens die me op korte tijd reeds meerdere malen geholpen hebt, je zit er recht op en geeft ook het juiste advies en mooie raad en lessen. Dankjewel lieve Jasmijn.




Ervaring van Val met paragnost Jasmijn   Ervaring van Val met paragnost Jasmijn   Ervaring van Val geplaatst op 23 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn,
Je bent echt een speciaal persoon. Ik bel je sinds enkele maanden geregeld en ben na de gesprekken altijd weer opgeladen. Je bent heel wijs, warm en liefdevol. Je ziet en voelt ontzettend goed de dingen aan. Je steun waardeer ik enorm, je bent een erg oprechte en integere vrouw. Dank je wel voor veel. Tot gauw weer en bedankt voor wat je me net gegeven hebt. Het is weer waardevol. Liefs.




Ervaring van Meisje met paragnost Jasmijn   Ervaring van Meisje met paragnost Jasmijn   Ervaring van Meisje geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Lieve Jasmijn,een heerlijk gesprek. ook gelachen,ik beloof U over n paar weekjes weer te belle.u had gelijk hoor ,t was bingo .vrijdagmiddag.hihi,GEWELDIG,ik geniet.




Ervaring van Jacq met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacq met paragnost Jasmijn   Ervaring van Jacq geplaatst op 18 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Dankjewel Jasmijn na ons gesprek ben ik rustig geworden. u bent echt heel goed. ik hou u op de hoogte, ik ben blij dat ik u gevonden heb op deze site. kort en krachtig duidelijk reading een aanrader .




Ervaring van De wanhopige met paragnost Jasmijn   Ervaring van De wanhopige met paragnost Jasmijn   Ervaring van De wanhopige geplaatst op 3 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Jasmijn ik laat u zeker iets weten.
Bedankt voor het goed gesprek .het was de moeite waard.




Ervaring van Martine met paragnost Jasmijn   Ervaring van Martine met paragnost Jasmijn   Ervaring van Martine geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost jasmijn
  Ervaring met paragnost jasmijn
  Beste lieve Jasmijn. Ik heb u net gebeld en vond het een prachtig consult. U hebt dingen uitgehaald die u absoluut niet kon weten. Heel duidelijk en vooral alles klopt. Dank u wel, ik bel u heel snel terug. Xxxx.




Ervaring van N. met paragnost jasmijn   Ervaring van N. met paragnost jasmijn   Ervaring van N. geplaatst op 8 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met jasmijn  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden