Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  hoop je snel weer op de lijn te zien .heb je al heel lang niet meer online gezien hoop dat het goed gaat met je.
deze vrouw verdient meer als 5 sterren super goed zonder iets te te hoeven zeggen hoop je echt snel te zien.




Ervaring van smr met paragnost Lina   Ervaring van smr met paragnost Lina   Ervaring van smr geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Dag Lina,

Ik wil u als eerste bedanken voor uw 2 voorspellingen die uit zijn gekomen. Ik heb gewonnen van de meubelzaak en mijn kind heeft haar rijbewijs behaald. Ik hoop dat u deze dagen online komt, want ik zou u het een en ander willen vragen. Volgens uw agenda kan u ons verrassen. Tot gauw. Groetjes.




Ervaring van Rachel met paragnost Lina   Ervaring van Rachel met paragnost Lina   Ervaring van Rachel geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  hey lina,
Helaas kan ik nergens een belverzoek plaatsen zoals u zei .
ik hoop u snel weer te spreken u bent geweldig .
liefs.




Ervaring van x met paragnost Lina   Ervaring van x met paragnost Lina   Ervaring van x geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Master classe. OMG. JE 2 VOORSPELLINGEN ZIJN UITGEKOMEN.
DUURDE EVEN ZOALS JE AANKONDIGDE.
MAAR PREFECT GEZIEN <3 LIEVE SCHAT.
IK NEEM SPOEDIG CONTACT OP
.




Ervaring van Amsterdam met paragnost Lina   Ervaring van Amsterdam met paragnost Lina   Ervaring van Amsterdam geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Amai van de eerste minuut de juiste beschrijving en aanvoeling van de persoon in kwestie. Ik kijk hoopvol en vol vertrouwen in jouw Reading.
Thx voor jouw advies en jouw zuivere aanvoelen.




Ervaring van Christine met paragnost Lina   Ervaring van Christine met paragnost Lina   Ervaring van Christine geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Meer als 5 sterren waard. Een lieve en warme medium. Ik ben blij dat U er bent.
MIJN Woning IS verkocht en en ik heb een nieuw contract op zakelijk gebied precies zoals je voorspeld had.
Je vent een aanrader.
Dank groet en tot snel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina, enkele maanden geleden heb ik je vaker gebeld voor een consult.
Ik wil je graag bedanken voor die talloze fijne gesprekken.
Jij gaf mij eerlijke en vertrouwde antwoorden.
Je bent recht doorzee. En verbloemd de verhalen niet daar ben ik blij mee lieve Lina.
Ik wil je graag laten weten dat ik nu in die relatie zit met mijn toenmalige ex. Jij bleef bij je voorspellingen dat het goed zou komen.
Ook al was ik sceptisch. Denk ik nog altijd aan onze gesprekken. Ik wilde je daarvoor bedanken ook dat je mij nooit zat werd je bleef vriendelijk en niks was teveel voor je.
Je bent een mooi mens.
Wie weet tot ziens.
Liefs C.




Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina


Spot on je zag het gelijk zonder van mij kant te zeggen wat er speelde. Je wist mij te vertellen dat ik een bedrijfje runde dat medewerkers fraudeerde (dat kon jij niet weten maar ik wel).
Dat ik bij het gebouw me niet lekker in mijn vel voelde..en ga nog maar even door.
Dat ik binnenkort een nieuwe pand aangeboden kreeg met een huisvesting en dst het een andere gemeente was. Ik hoefde er zelf niets aan te doen maar, dat ik onverwachts een aanbod kreeg.
Ongelooflijk maar waar ik ga volgende week tekenen OMG >3
Tot SNEL LIEVE LIEVE LIEVE LINA.
GTZ M.




Ervaring van Xoxo met paragnost Lina   Ervaring van Xoxo met paragnost Lina   Ervaring van Xoxo geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Je had gelijk over die baan, ik ben het niet geworden. Hoop je snel te spreken.
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina,
Langs deze weg wens ik jou en jouw Gidsen uit het diepst van m'n ziel te bedanken voor jouw reading.
Van bij ons vorige consult zijn reeds een aantal zaken uitgekomen, ik ben ervan overtuigd dat dit deze keer niet anders zal zijn.
Ook volg ik jouw goede raad op.
We horen mekaar zeker nog.
Dank je wel lieve schat. xxx.




Ervaring van gesprek 13-2 21u met paragnost Lina   Ervaring van gesprek 13-2 21u met paragnost Lina   Ervaring van gesprek 13-2 21u geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Wauw sprakeloos zoals ik u net al zei. Ben echt heel blij dat ik u gebeld heb. Duidelijkheid en rust gekregen terwijl ik erg verdrietig was/ben maar nu toch de hoop heb. Duizendmaal dank en u heeft bij deze zeker een klant erbij, nogmaals bedankt.




Ervaring van s met paragnost Lina   Ervaring van s met paragnost Lina   Ervaring van s geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina, ik was verbaasd over alles was je wist. Ik dank je voor alles. Je bent gewoon een geweldige medium een lieve en betrokken vrouw. Ik moest het even laten bezinken wat je toen vertelde. Maar ik wilde je zeggen dat de aankoop van de woning is gebeurd, heb mijn promotie op mijn werk gekregen en mister B heeft contact gezocht. De laatste voorspelling die moet nog komen. Die komt zeker een vast hihihi. Ik raad iedereen jouw aan. Willen jullie de waarheid dan moeten jullie zeker Lina bellen. Die zegt niet wat je wilt horen maar vertelt wat ze doorkrijgt dat vindt ik fijn. Dikke dikke knuffel van A. (Ram).




Ervaring van A met paragnost Lina   Ervaring van A met paragnost Lina   Ervaring van A geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve lieve lieve Lina,

Mijn steun en toeverlaat je ben kei goed. in 1 woord super. verschillende voorspellingen uitgekomen. ik weet dat de andere ook gaan komen .




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Hallo Lina,

Sorry dat ik laatst naar tegen je deed omdat je slecht nieuws voor me had :(.
Ik wilde wat anders horen het is wel zo gegaan zoals je voorspeld had.
Toch bedankt voor je eerlijkheid en zuiverheid

.




Ervaring van Fad. met paragnost Lina   Ervaring van Fad. met paragnost Lina   Ervaring van Fad. geplaatst op 9 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Dag Lina, wat een mooie reading heb jij mij gegeven over mijn zielsliefde. Heel fijn dat ik jou een keer heb mogen spreken en zo eerlijk van je wat je benoemde over een transformatieproces en tijd. Dank je wel, ik weet wat mij te doen staat.




Ervaring van S. met paragnost Lina   Ervaring van S. met paragnost Lina   Ervaring van S. geplaatst op 7 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Nog de beste wensen Lina. Ik ben zo blij dat je terug benttttt.
Ik heb je vorige week gebeld en het was weer als altijd wauwwww.
Het klopte helemaal je zat er weer pal op.
Voorspelling is uitgekomen terwijl ik er geen hoop meer in had merciiii lieverd je bent een super vrouw en heel lief.
Ik bel je snel je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Ik MOET gewoon weer een recensie voor Lina achterlaten. Lieve Lina je zei me dat mijn contract bij mijn huidige opdrachtgever verlengd zou worden en dat ik daar schriftelijke bevestiging van zou krijgen nog voor einde jaar, maar dat het contract later zou komen. Klopt helemaal. Gisteren een email met bevestiging gehad maar het contract wordt ivm de feestdagen begin januari opgestuurd. Niet normaal jouw gaven.
In de laatste recensie schreef ik al dat je tijdens ons gesprek 2 maanden geleden had gezegd dat nadat de man van wie ik nog hou me weer wilde zien, dat ik zelf ervoor zou kiezen weer afstand te nemen totdat hij keuzes zou maken over zijn huidige situatie. Ik geloofde je niet want ik dacht als hij eindelijk terug is laat ik em echt niet meer gaan. Maar heb toch zelf ervoor gekozen hem weer terug zijn mancave in te sturen om na te gaan denken en keuzes te maken.
Wanneer hij nu terugkomt gaat t voor ons echt beginnen. Ik kan niet wachten.hoop je snel weer te spreken lieve Lina. Helaas ben je er niet zo vaak maar je bent echt super goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina, ben heel blij dat ik je weer even heb gesproken zojuist. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Van werk, tot en met financien en de man van wie ik hou. De laatste keer dat ik je sprak zei je dat hij zou terug komen maar dat ik zelf afstand zou nemen en hem zou vragen een keuze te maken. Vandaag zat je er weer zo knal bovenop met alles wat je doorkreeg. Je zei dat hij in zijn hart al een keuze heeft gemaakt en dat hij zelf weer contact opneemt en dat de relatie dan eindelijk voor ons gaat komen. Ik hoop het zo Lina, maar ik heb enorm veel vertrouwen in jou en je voorspellingen. Je bent super gedetailleerd en eerlijk en ook nog eens heel warm en begripvol. Ik waardeer dat zo aan jou. Ik houd je op de hoogte. Hele lieve knuffel van mij en alvast fijne feestdagen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina,

Je staat me altijd te woord ongeacht hoeveel vragen ik stel. Ik ga door een hele moeilijke periode waarin ik wil vasthouden aan iemand maar het liefst loslaten. Die tweestrijd wist jij zo goed te bespreken. Gewoon alles tot aan mijn gedrag en gedrag van de andere persoon. Echt wonderbaarlijk wat jij ziet. Voorspellingen komen steeds uit. Contact is met mij opgenomen zoals jij het zag en zei: 'neem geen contact op, dat gaat diegene zelf doen'. You were right. Over meer, heb al eerder mijn ervaring hier gedeeld over andere voorspellingen. Dank je wel.




Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. geplaatst op 1 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina, wil u bedanken voor het gesprek van vanavond. Waarin u weer veel duidelijkheid hebt weten te verschaffen voor me. Ik waardeer het zeer dat u me zo lang te woord heeft gestaan terwijl u op punt stond om uit te loggen. Ik was van plan om even kort met u te praten, maar vind het wel erg fijn dat ik al mijn vragen heb kunnen stellen. U bent een bijzonder goede, prettige en lieve consulente en ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met u. Een knuffel voor u en wat extra sterretjes :).




Ervaring van xs met paragnost Lina   Ervaring van xs met paragnost Lina   Ervaring van xs geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina.2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de komende tijd en de voorspelling waar ik me nu nog niks bij kan voorstellen. Je bent gifted en meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C met paragnost Lina   Ervaring van C geplaatst op 13 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de komende tijd en de voorspelling waar ik me nu nog niks bij kan voorstellen. Je bent gifted en meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. geplaatst op 13 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lina is een hele fijne, lieve, vriendelijke dame, die heel snel en goed is afgestemd. Zij verschaft veel helderheid en inzicht in je vraagstukken en doet dat op een hele eerlijke en vriendelijke manier.
Ik vind u een super consulente. Harstikke bedankt en veel liefs (consult van zondagavond 9-okt).




Ervaring van xs met paragnost Lina   Ervaring van xs met paragnost Lina   Ervaring van xs geplaatst op 9 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve lieve Lina je hebt mij geholpen in mijn proces, in het begeleiden je hebt mij handvaten, inzichten en mij er doorheen gehaald.
Zonder jou lieve Lina had ik het niet gered. Ik zou je graag willen omhelzen wat je al die tijd voor mij hebt betekent. Je bent een waanzinnige vrouw en een hart van goud. Sterren komen hier te kort voor jou.
Ik ben er nog niet helemaal maar ik weet dat ik nog een laatste stuk moet. Het is al duidelijk zichtbaar. Maar met jou hulp zal ik er komen. Daar ben ik zeker van. Want jou voorspellingen zijn stuk voor stuk uitgekomen.
Ik zal jou altijd blijven bellen. Want ik heb er een maatje bij hahahaha.
Veel liefde toegewenst van mij iris.




Ervaring van Iris met paragnost Lina   Ervaring van Iris met paragnost Lina   Ervaring van Iris geplaatst op 24 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Een heel lieve vrouw, eerlijk en veel informatie.
Zij bevestigde dingen die ik zelf ook voelde. Een aanrader.




Ervaring van Jj met paragnost Lina   Ervaring van Jj met paragnost Lina   Ervaring van Jj geplaatst op 22 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Hallo Lina. ik wil je bedanken voor de al die keren dat je me geholpen hebt. Desondanks dat ik u meerdere malen bel. blijf je geduldig enook help je me er weer door. De zaken die je ziet zijn heel zuiver en je voorspellingen die je gemaakt hebt zijn ook uitgekomen. Heel veel bedankt voor je geduld en hulp. Ik bel je zeker nog wanneer ik weer in de war ben. L.




Ervaring van Laila met paragnost Lina   Ervaring van Laila met paragnost Lina   Ervaring van Laila geplaatst op 24 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Beste Lina, heb u net best lang gesproken over diverse kwesties, die vooral met het werk te maken hebben. Wat bent u toch een lieve en fijne dame om mee te praten. U kon heel goed invoelen op mijn vragen en dingen voor me ophelderen. Ik ben blij met de inzichten en de goede adviezen die ik gekregen heb.
Hartelijk dank Lina van de dame met de hele jonge energie die zo onrustig was. (zaterdagavond).




Ervaring van esscie met paragnost Lina   Ervaring van esscie met paragnost Lina   Ervaring van esscie geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Hallo Lina eindelijk te pakken gehad. Maar het is zekerrrr de moeite waard.
Je bent een aanrader en ben super blij dat ik je je heb mogen spreken. We hebben gelachen en ook samen gehuild. Je bent voor mij een KANJER ZO LIEF EN EEN TOPPER.
IK GA ALles laten bezinken.
En bel je zodra ik weer terug in het land ben.
Ik wens jou een super vakantie toe en tot ziens.




Ervaring van P met paragnost Lina   Ervaring van P met paragnost Lina   Ervaring van P geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Liefste Lina, Dank je voor je steun en het juiste invoelen . Je hebt geen kaarten nodig en kan zo alles vertellen. Ook is het moeilijk jou vast te krijgen, je bent steeds bezet. Begrijp niet waarom de mensen niet even de tijd nemen om een getuigenis te plaatsen. Liefs en veel sterkte.




Ervaring van E. met paragnost Lina   Ervaring van E. met paragnost Lina   Ervaring van E. geplaatst op 16 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Wat een goede , lieve, warme en eerlijk persoon. Ik put ongelooflijk veel kracht uit je wijze raad, Lina. Tot spoedig.




Ervaring van E. met paragnost Lina   Ervaring van E. met paragnost Lina   Ervaring van E. geplaatst op 12 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lina, ik heb je in Januari gesproken toen gaf je aan dat ik ten huwelijk gevraagd zou worden.
Ik was ongeloofelijk sceptisch omdat er toen al 5 maanden geen contact was. Ik dacht tuurlijk zal wel die ziet het totaal verkeerd.
Wat denk je 1e van maart was het eerste contact.
En vorige weekend (tripje naar Scheveningen) ben ik ten HUWELIJK gevraagd ja echt maar ik kan het niet geloven. Maar ik moet toch toegeven dat je gelijk had.
Je bent een super medium en een mooi mens.
Ik bel je binnenkort met de trouwdatum.




Ervaring van Op de wolken met paragnost Lina   Ervaring van Op de wolken met paragnost Lina   Ervaring van Op de wolken geplaatst op 30 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Beste Lina je stem geeft mij altijd veel rust u bent lief, kalm en zuiver. U voelt dingen perfect aan.
U gidsen hebben deze keer weer gelijk gehad helemaal wouw.
Ik wil u ook in plaats van 5 sterren hierbij 10 sterren geven.
Voor alle consulten die ik van u heb mogen krijgen.
Ga zeker zo door je geeft niet alleen positieve voorspellingen maar u brengt de negatieve voorspellingen subtiel door en dat waardeer ik enorm.

A BIG HUGG FROM BELGIUM.




Ervaring van Cristy met paragnost Lina   Ervaring van Cristy met paragnost Lina   Ervaring van Cristy geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Lieve Lina, bedankt voor al je advies steeds. Je helpt me door lastige situaties heen en je voorspellingen komen steeds weer uit de leuke, maar ook de niet leuke. Ik bel je al een tijd en steeds heb je het bij het rechte eind. Echt bizar, maar superfijn. Nogmaals, dankjewel.
Liefs, Souraya.




Ervaring van Soraya met paragnost Lina   Ervaring van Soraya met paragnost Lina   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  je bent een hele lieve vrouw, met een warm hart. niet alleen een goed medium, maar een meevoelende dame . Er zijn al verschillende voorspellingen uitgekomen. Hartelijk dank hiervoor en een dikke knuffel voor jou.
Bel je spoedig terug .

-xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem met paragnost Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  Aller liefste Lina,

Suuuuuuper bedankt voor de consult. wij moeten de tijd afwachten. Ik bel je zodra het uitgekomen is.

Dikke kus.




Ervaring van S met paragnost Lina   Ervaring van S met paragnost Lina   Ervaring van S geplaatst op 22 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden