Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Melli
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Beste Melli, hartelijk dank voor de inzichten en het goede advies. Jij ziet direct waar het probleem zich situeert. Heel sterk van je. Bedankt voor de inzichten die je me gaf ivm complexe liefde en zaak. liefs kat.




Ervaring van kat met paragnost Melli   Ervaring van kat met paragnost Melli   Ervaring van kat geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Danku wel, helaas viel ik na 10min weg maar in dat korte tijd heb jij mijn gevoel bevestigd. Ook zag je dingen dat ik niet aangaf. Ik bel jou zeker terug x .




Ervaring van V. met paragnost Melli   Ervaring van V. met paragnost Melli   Ervaring van V. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Na een tijdje weer tweemaal met u gesproken. Ben zo blij met u op de lijn. Ik neem zeker uw inzichten mee, u bent zo fijn persoon om mee te praten. Dank u wel Melli. Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met paragnost Melli   Ervaring van R met paragnost Melli   Ervaring van R geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Wow Melli.
Na een half jaar is het mij eindelijk gelukt om je te mogen spreken. Wat was dat een leuk gesprek en wat was je goed.
Ongelooflijk hoe je precies de situatie weet te beschrijven.
Chapeau.

Soetje.




Ervaring van soetje met paragnost Melli   Ervaring van soetje met paragnost Melli   Ervaring van soetje geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Melli is de moeite waard om te bellen, kan zeer goed invoelen. geeft een eerlijk en duidelijk antwoord. De dame die tot 3 maal gebeld heeft.




Ervaring van Anoniem met paragnost Melli   Ervaring van Anoniem met paragnost Melli   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Het gesprek met Melli bracht mij verheldering, zij is een van de weinigen hier die je niet naar de mond praat en alles verduidelijkt zoals zij het ziet en aanvoelt. Een prachtig sociaal geengageerde dame, heel begaan met haar medemens. En wie weet kruisen we mekaar op een of ander zomerfestival. xxx.




Ervaring van h met paragnost Melli   Ervaring van h met paragnost Melli   Ervaring van h geplaatst op 1 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Hey Melli. Het was fijn je weer even te spreken. Je bent moeilijk te pakken te krijgen en niet veel online. Probeerde je nog terug te bellen maar helaas. Je was nog even op pauze en toen weg. Het lijkt me onwijs fijn al zou je de kaartjes een keer leggen als ik je niet aan de lijn had. Zou heel benieuwd zijn wat er dan op tafel ligt. Dan speelt mijn energie namelijk totaal geen rol. Vraag me af of de uitkomst dan anders zou zijn. Dan zou ik je later bellen om te vragen wat de uitslag was.verder mooi consult gehad.




Ervaring van Dave met paragnost Melli   Ervaring van Dave met paragnost Melli   Ervaring van Dave geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Melli, ik heb je nu 2 maal kort achter elkaar gesproken. Wat je vandaag tegen mij zei, is gelijk aan de vorige reading. Hoop dat het geluk in de liefde en zoals je zegt, hij zal contacten. Niet wachten maar hem parkeren, in de "lade leggen" en leuke dingen doen voor mij zelf. Dank voor je reading.




Ervaring van Louise met paragnost Melli   Ervaring van Louise met paragnost Melli   Ervaring van Louise geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Van collega tot collega wat ben jij goed. Je zag alles perfect liggen. Ik ben echt tevreden met uw Reading. Als ik iemand zou aanraden van mijn collega?s ben jij het die de mensen moeten bellen. Je ziet alles haarfijn liggen. Ik bel je zeker nog eens als ik nieuws heb. Dikke kussen en warme knuffel XXX .




Ervaring van Collega met paragnost Melli   Ervaring van Collega met paragnost Melli   Ervaring van Collega geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Hi Melli,

Ik had beloofd een getuigenis te plaatsen, dus bij deze.

Een aantal dingen zijn reeds uitgekomen die je voorspeld had. Goed gezien van je.
Ik vind je een erg lieve vrouw die geduldig haar kaartjes legt en duidt. Ik bel je snel weer voor een update.

Liefs van mij.




Ervaring van Anoniem met paragnost Melli   Ervaring van Anoniem met paragnost Melli   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Heel duidelijk en zeer goede consult gehad. alvast bedankt en als er nieuws komt laat ik het je zeker weten.




Ervaring van lin met paragnost Melli   Ervaring van lin met paragnost Melli   Ervaring van lin geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Mijn vorige getuigenis moet natuurlijk 5 sterren zijn. als ik er meer kon geven zou je er nog meer krijgen.




Ervaring van .... met paragnost Melli   Ervaring van .... met paragnost Melli   Ervaring van .... geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Super, wist zonder dat ik iets gezegd had de huidige stand van zaken te vertellen. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen. Super lieve vrouw. Eddy.




Ervaring van Eddy met paragnost Melli   Ervaring van Eddy met paragnost Melli   Ervaring van Eddy geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Lieve Melli, ik probeer je al weken te bellen. Maar als je online bent ben je steeds bezet. Daarom heb ik maar een emailconsult aangevraagd. Wauwwwww wat je vertelde klopte helemaal, dat ik mijn kracht aan het verliezen ben. Dat hij een berg op zich heeft en dat hij piekert over geld. Je zag weer contact, ontmoetingen en hihi dankzij jou zie ik de toekomst weer positief. En als het zover is laat ik het je zeker weten. Dikke knuffel en nogmaals dank xx.




Ervaring van .... met paragnost Melli   Ervaring van .... met paragnost Melli   Ervaring van .... geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Natuurlijk 5 sterren en veel meer.




Ervaring van tita met paragnost Melli   Ervaring van tita met paragnost Melli   Ervaring van tita geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Bedankt Melli. spreek u weer gauw.




Ervaring van Gaby met paragnost Melli   Ervaring van Gaby met paragnost Melli   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  fantastische vrouw in haar readings. Ze was direct to the point, met weinig informatie. Zag heel veel, dingen die ze onmogelijk kon weten en ze ging ook dieper in, op de zaken die ze zag.
Ik raad ze iedereen aan.




Ervaring van tita met paragnost Melli   Ervaring van tita met paragnost Melli   Ervaring van tita geplaatst op 9 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Duidelijke eerljke gedetailleerde legging. En superlieve vrouw.




Ervaring van Gaby met paragnost Melli   Ervaring van Gaby met paragnost Melli   Ervaring van Gaby geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  zo ontzettend dank voor al uw inzichten, u bent wonderbaarlijk goed. fantastisch, dank dank.




Ervaring van anoniem met paragnost Melli   Ervaring van anoniem met paragnost Melli   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Wat een lieverd is Melli. Heel begripvol, geen oordeel, en ziet alles zoals het is. Je hebt me van mijn stokken geblazen, je bent fantastisch. En er kwam al iets uit, je hebt een vaste beller bij. Aanwinst voor de lijn.




Ervaring van K met paragnost Melli   Ervaring van K met paragnost Melli   Ervaring van K geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Lieve Melli,

Ik vond het een heel fijn gesprek. Alsof ik met een vriendin aan het kletsen was. Ik hoop dat jouw voorspellingen uitkomen.
Ik ben degene waar je aan vertelde dat bij jouw broer alles is uitgekomen (hoop dat je het nog weet)

Bel je gauw terug.




Ervaring van R met paragnost Melli   Ervaring van R met paragnost Melli   Ervaring van R geplaatst op 9 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Melli, ik heb onlangs met jou gesproken. Je voelde alles zo goed aan, je kon alles tot in detail vertellen, je bracht me rust, je begreep me. Ik wou je laten weten dat er al zaken zijn uitgekomen. Geeft me vertrouwen, je bent een winst voor de lijn.




Ervaring van Bezorgde mama met paragnost Melli   Ervaring van Bezorgde mama met paragnost Melli   Ervaring van Bezorgde mama geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Hoi Melli, toen ik mijn telefoon neer had gelegd zag ik dat wij ongeveer een uur aan het praten waren. Het was zeer leuk je aan de lijn te hebben, zeker omdat wij op bepaalde vlakken gemeenschappelijke meningen hebben. Het voelde aan alsof ik je al langer kende ook al was het onze eerste keer met elkaar aan de telefoon. Hierbij wil je ik nogmaals bedanken voor mijn mooie reading die u mij heeft gegeven. Ik kijk er alvast naar uit en ik hou je zeker nog op de hoogte voor enige veranderingen. Tot hoors ;) Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met paragnost Melli   Ervaring van L.L. met paragnost Melli   Ervaring van L.L. geplaatst op 23 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Melli, zonet met jou een diep gesprek gehad. ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden ondanks de moeilijke situatie in mijn leven. Je geeft duidelijke richting en inzicht en dat is nu net de bedoeling van kaartleggen. Mensen op het juiste spoor zetten, kaarten bepalen je toekomst niet maar geven je richting of houden je een spiegel voor, en ik was er klaar voor om mijn spiegelbeeld te zien en voor m'n eigen geluk te kiezen. Bedankt Melli, ik koester je wijsheid. Warme groet .




Ervaring van xx met paragnost Melli   Ervaring van xx met paragnost Melli   Ervaring van xx geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Heel goed medium, voelt het heel goed aan, heel fijn om mee te praten.
De moeite om te bellen , goede vooruitzichten . Je vertelt gewoon alles wat je ziet. Zonder twijfel. Je bent een aanrader. Duidelijk en eerlijk zonder enig vooroordeel. Zelfs al is het een moeilijke situatie dat ik je vroeg heb ik een duidelijk antwoord gekregen wat je me vertelde klonk heel goed, het is afwachten NU.
ik hou je zeker op de hoogte. als de nood het hoogst is, bel ik je weer.R.




Ervaring van rosita met paragnost Melli   Ervaring van rosita met paragnost Melli   Ervaring van rosita geplaatst op 15 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Melli
  Ervaring met paragnost Melli
  Net heb ik melli gesproken. ze is een lief en goed medium. Duidelijk en eerlijk. Ik ga ervoor melli. Ik bel je binnenkort weer.

Liefs astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Melli   Ervaring van astrid met paragnost Melli   Ervaring van astrid geplaatst op 13 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden