Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Wilma
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Wilma u bent echt goed . ik bel u snel weer op .u voelt Alles heel goed aan .hartelijk bedankt . ben u echt dankbaar.




Ervaring van Anoniem met paragnost Wilma   Ervaring van Anoniem met paragnost Wilma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Wilma ik had niet veel credits maar je was heel eerlijk en helder, je verteld geen fabeltjes .en wat ik voelde dat zag jij . tja collega's he, ik wil je erg bedanken voor je duidelijk advies, voor mij ben je zekers een aanrader .
Bel je nog wel eens .
Thanks collega.




Ervaring van Claire met paragnost Wilma   Ervaring van Claire met paragnost Wilma   Ervaring van Claire geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Lieve Wilma,ik wilde je nog bedanken,lag aan mijn internet dat de lijn brak.Je bent een schat en heel kundig in je werk.Liefs J.




Ervaring van J met paragnost Wilma   Ervaring van J met paragnost Wilma   Ervaring van J geplaatst op 19 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Super goed medium. Ze kon met weinig vertellen veel zien. Danke Wilma .




Ervaring van Chianti met paragnost Wilma   Ervaring van Chianti met paragnost Wilma   Ervaring van Chianti geplaatst op 19 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Dank u wel Wilma voor uw verhelderende readings.
Helaas waren mn credits op en toen ik terug wilde bellen ,was u niet meer online.
Binnenkort bel ik terug.
Groetjes,
Fran.




Ervaring van Fran met paragnost Wilma   Ervaring van Fran met paragnost Wilma   Ervaring van Fran geplaatst op 13 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  bedankt voor het mooie consult. Ik kan veel plaatsen en zal meer met de intentie gaan doen ipv het krampachtige loslaten.
Dank je wel en ik bel je over een poosje om je te laten weten hoe alles gegaan is.
Groetjes.




Ervaring van Anny met paragnost Wilma   Ervaring van Anny met paragnost Wilma   Ervaring van Anny geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Sorry Wilma credits waren op. Bedankt weer. Je hebt genoeg meegegeven om mee aan de slag te kunnen.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Wilma   Ervaring van Esmeralda met paragnost Wilma   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 27 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Een wijze medium, die echt in verbinding staat met god, niet zweverig hoor. Ze kon veel uit zich zelf vertellen. Knap hoor. Ik ben blij dat ik je gebeld heb. Liefs X.




Ervaring van Simone met paragnost Wilma   Ervaring van Simone met paragnost Wilma   Ervaring van Simone geplaatst op 12 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Dank je wel. Je bent gezegend. Van harte bedankt .
Miranda.




Ervaring van Miranda met paragnost Wilma   Ervaring van Miranda met paragnost Wilma   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Mn tegoed was op, maar bedankt voor dit fijne gesprek. Ik belde met veel op m'n hart en hing op met een rustig gevoel. Je hebt me veel tips gegeven en ik heb hoop dat het goed komt. Ik bel gauw een x terug als ik al wat van de stappen heb gedaan. Veel liefs en dank je wel nogmaals. Grtjs.




Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Mn tegoed was op, maar bedankt voor dit fijne gesprek. Ik belde met veel op m'n hart en hing op met een rustig gevoel. Je hebt me veel tips gegeven en ik heb hoop dat het goedkomt. Ik bel gauw een x terug als ik al wat van de stappen heb gedaan.Grtjs.




Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Ik vind je geweldig********** .Je draait er niet omheen, je benr=t straight to the point. Super.ga zo door.

Groetjes A.




Ervaring van Anoniem met paragnost Wilma   Ervaring van Anoniem met paragnost Wilma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden