Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gurtel
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel, dank voor de mooie uitleg en het fijne invoelen. Je bent een schat en hebt me rust gegeven in deze penibele situatie. Liefs Vlindertje X.




Ervaring van Vlindertje met paragnost Gurtel   Ervaring van Vlindertje met paragnost Gurtel   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Geweldige legging, mooie voorspelling. veel rake taal, veel erkenning, en er is weer hoop.




Ervaring van An met paragnost Gurtel   Ervaring van An met paragnost Gurtel   Ervaring van An geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hallo Gurtel,
Ik bel je nu meer als een jaar
Voor mijn ben je een Top. medium .
Je kent je vak , weet waar je over praat
Je legt er geen doekjes omheen
Top, Top, Top.
Lieve groeten je weet wel .LH.




Ervaring van War met paragnost Gurtel   Ervaring van War met paragnost Gurtel   Ervaring van War geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hoi Gurtel. Wat een lieve en gezellige dame ben jij, ik ben blij u hier ontmoet te hebben. Ik houd ontzettend veel van uw symboolkaarten, echt waar.helemaal anders . wat een superfijne ervaring was dit. Prachtig om naar te luisteren. Dank u wel hierhoor, xxx.




Ervaring van Leentje met paragnost Gurtel   Ervaring van Leentje met paragnost Gurtel   Ervaring van Leentje geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Dit is een mooie communicatie. duidelijk, hartelijk, veel humor. zeer ontspannend en to the point.




Ervaring van Marie met paragnost Gurtel   Ervaring van Marie met paragnost Gurtel   Ervaring van Marie geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Wat een topgesprek, u ziet het snel en goed, .en bent recht door zee. Hele aardige, toffe vrouw, .no nonsens, maar echte antwoorden en voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van Anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hi Gurtel, heb je 'n tijdje geleden gesproken, en werkelijk waar alles wat je verteld hebt is uitgekomen. ik heb je net gemist, zou je graag nog eens willen spreken. Wanneer ben je weer online?
Alvast bedankt.




Ervaring van Twinny met paragnost Gurtel   Ervaring van Twinny met paragnost Gurtel   Ervaring van Twinny geplaatst op 22 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Beste Gurtel, bedankt voor je voorspelling die heel gedetailleerd was. Ik laat je zeker nog iets weten wanneer deze is uitgekomen. Wanneer de bloemen terug bloeien ;).




Ervaring van N. met paragnost Gurtel   Ervaring van N. met paragnost Gurtel   Ervaring van N. geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Gurtel, je gaf me een duidelijk en heel realistisch toekomstperspectief mee. Dankjewel vind je top . Lieve groet.




Ervaring van Hemelsblauw met paragnost Gurtel   Ervaring van Hemelsblauw met paragnost Gurtel   Ervaring van Hemelsblauw geplaatst op 1 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Ik vind je een top medium.
De spiegel houd je mij goed voor.
Goede communicatieve spreekvaardigheden en enorme kennis van je vak.
Ik spreek je nu al maanden , je leeft mee en je hebt goede relativerings en empatishe kwaliteiten.




Ervaring van Roos met paragnost Gurtel   Ervaring van Roos met paragnost Gurtel   Ervaring van Roos geplaatst op 5 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hallo Gurtel,
Ik vind jou een straffe Madam. Ik heb je reeds meerdere malen gecontacteerd en ik schrijf ook op wat je mij allemaal vertelt hebt. Wat je tot nu toe gezegd hebt, is in grote lijnen al uitgekomen. Ik zal zeker nog beroep op je doen in de toekomst.




Ervaring van Yollie met paragnost Gurtel   Ervaring van Yollie met paragnost Gurtel   Ervaring van Yollie geplaatst op 19 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Aan alle lieve mensen die mijn gidsen en mij het afgelopen jaar consulteerden.
Dank je wel voor het vertrouwen. Dank je wel, door jullie leer ik veel over het leven. Ieder gesprek houdt mij een spiegel voor en geeft zin aan wat ik doe. Misschien waren je verwachtingen anders en kon ik niet beloven wat je wenste maar geloof me soms is dat het beste voor jou. Zeggen wat je wil horen heeft geen zin. Lieve mensen moge het beste van 2015 het minste zijn in 2016 . Heel veel liefs Gurtel.




Ervaring van Gurtel met paragnost Gurtel   Ervaring van Gurtel met paragnost Gurtel   Ervaring van Gurtel geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel
Altijd vrolijk en duidelijk aan de lijn.
Ga vooral door met je positieve instelling en de warmte die je aan de lijn uitstraalde. prachtig.

Bedankt. Xx.

Sharon .




Ervaring van Sharon met paragnost Gurtel   Ervaring van Sharon met paragnost Gurtel   Ervaring van Sharon geplaatst op 22 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Gurtel, je ben een van de beste op deze lijn. Alles klopt wat je zegt, groetjes sloeber.




Ervaring van sloeber met paragnost Gurtel   Ervaring van sloeber met paragnost Gurtel   Ervaring van sloeber geplaatst op 11 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  hoi gurtel, heb je meerdere keren gebeld .
elke keer heb je het zelfde gezegd en ook vandaag weer.
ik zal iets van hem weer horen als de spinnetjes weer komen.
ik laat het je weten zodra hij eind sept/okt contact met mij hebt opgenomen en laat het je weten ook als ik iets horen over opname kliniek.

liefs h.




Ervaring van h met paragnost Gurtel   Ervaring van h met paragnost Gurtel   Ervaring van h geplaatst op 2 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Ik heb zelden zo een mooi consult gehad. Prachtig en duidelijk zoals alles voorspeld en verwoord was. Echt een aanrader en een topper!!!!!!!!.




Ervaring van degene die moet kiezen met paragnost Gurtel   Ervaring van degene die moet kiezen met paragnost Gurtel   Ervaring van degene die moet kiezen geplaatst op 25 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hallo Gurtel,

Ik heb u vandaag gesproken 24 Juni. Het was een fijn gesprek, bedankt. Mijn belminuten waren op waardoor ik plots weg was. U bent echt goed, ik hoefde helemaal niets te zeggen en u zei zoveel wat klop. Bedankt. Groet




Ervaring van Anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van Anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel
Ik heb u net gesproken en wel een hoop vragen gesteld, een man waar 75 procent een match mee is en 1 met 95 procent..
Dank voor de bemoedigende, eerlijke en mooie woorden, vooral voor de heldere inzichten.
Gurtel is een echte aanrader, als men duidelijke en eerlijke antwoorden wil en ook nog zuiver advies, bel Gurtel.




Ervaring van Sara met paragnost Gurtel   Ervaring van Sara met paragnost Gurtel   Ervaring van Sara geplaatst op 21 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  De nagel op de kop, zonder dat ik veel moest zeggen. Wat de toekomst betreft, dat wordt afwachten. Het was me aangenaam en het heeft me rust gegeven, waarvoor dank.




Ervaring van Lies met paragnost Gurtel   Ervaring van Lies met paragnost Gurtel   Ervaring van Lies geplaatst op 5 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve gurtel had je net gesproken, ik stond echt verbaasd wat je me allemaal had te vertellen, zo zuiver en juist. Het klopte als een bus. En wat kan jij goed mensen beschrijven, Ik zal zeker geduld hebben en niet gaan overhaasten. Geduld is een schone zaak he, Ik bel je binnenkort weer eens op. Bedankt voor het prachtige consult kusje A




Ervaring van A met paragnost Gurtel   Ervaring van A met paragnost Gurtel   Ervaring van A geplaatst op 18 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Beste Gurtel,

Zoals je voorspeld hebt, heb ik inderdaad een baan in januari gekregen en het was inderdaad een verrassing voor mij want het was niet de functie waarvoor ik had gesolliciteerd. dank je wel, je zat bij het rechte eind.




Ervaring van M met paragnost Gurtel   Ervaring van M met paragnost Gurtel   Ervaring van M geplaatst op 8 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel,de credits waren op!Wat ben je goed en gedetailleerd,bel je in het begin van de Lente op!Liefs en een steengoed 2015!




Ervaring van Vrouwtje van 1 uur met paragnost Gurtel   Ervaring van Vrouwtje van 1 uur met paragnost Gurtel   Ervaring van Vrouwtje van 1 uur geplaatst op 27 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel sorry mijn credits waren op, ik hoor je nog veel liefs




Ervaring van Lindes met paragnost Gurtel   Ervaring van Lindes met paragnost Gurtel   Ervaring van Lindes geplaatst op 4 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  hey Gurtel,
We hebben elkander al dagelijks gesproken en je kan zo goed inschatten wat er allemaal gaande is, zonder dat ik er zelf iets moet van zeggen. Alles wat je al gezegd heb is uitgekomen, vandaar dag ik u ook dagelijks bel want jij kan exact zeggen hoe of wat en je wijkt er niet van af. Ik vind u een super madame. Ik heb al heel veel aan u had en je neem telkens mijn twijfels weg, zonder jouw zou ik nu niet staan waar ik sta, heel hartelijk bedankt daarvoor. grtjes L xx




Ervaring van L met paragnost Gurtel   Ervaring van L met paragnost Gurtel   Ervaring van L geplaatst op 19 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Beste Gurtel ik heb je al meermaals gecontacteerd telkens verbaas je me wat je allemaal uit de kaartlegging haalt op een positieve manier durf je zeggen als het antwoord niet is wat ik hoopte. Vooral je eerlijkheid doet me steeds naar jou terug bellen. Ik bel je nog wees daar maar zeker van grtj JDL




Ervaring van josť met paragnost Gurtel   Ervaring van josť met paragnost Gurtel   Ervaring van josť geplaatst op 30 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Lieve Gurtel,
Bedankt voor je steun, eerlijkheid en betrouwbaarheid. We hebben al meerdere gesprekken gehad en steeds sla je de nagel op de kop.
Reeds meerdere malen heb ik dank zij jou een negatieve toestand kunnen omdraaien naar een positief eindresultaat. Ontzettend fijn om te weten dat er iemand is waar je op kan vertrouwen.
Veel dank, lieve groetjes en tot ons volgende gesprek.
Anita




Ervaring van Anita I. met paragnost Gurtel   Ervaring van Anita I. met paragnost Gurtel   Ervaring van Anita I. geplaatst op 14 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Beste, zojuist een zeer fijne reading gehad, bedankt daar voor, groetjes.




Ervaring van H. met paragnost Gurtel   Ervaring van H. met paragnost Gurtel   Ervaring van H. geplaatst op 13 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Erg goed, heeft gelijk de kern te pakken.




Ervaring van anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van anoniem met paragnost Gurtel   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden