Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, gaf me de bevestiging die ik nodig had. Bedankt voor je raad en advies.
Bedankt voor je geduld met mij.

Namaste Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Anouk   Ervaring van Roos met paragnost Anouk   Ervaring van Roos geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Niamh, voelde alles heel goed aan tot in de puntjes zag ze de situatie dankje wel een goede gesprek,s partner, een aanrader als je een luisterend oor wil, en je bent het even kwijt met best goede raad. Sevile.




Ervaring van Sevile met paragnost Niamh   Ervaring van Sevile met paragnost Niamh   Ervaring van Sevile geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Dankjewel Carola, je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal. Topper ben je. Lieve groet E




Ervaring van Esperanza met paragnost Carola   Ervaring van Esperanza met paragnost Carola   Ervaring van Esperanza geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Lieve Valentine

Blij dat ik weer een mooie reading heb gekregen. Je hebt mij zulke mooie voorspellingen gedaan op de liefde tussen ons. Ik kan niet wachten totdat dit gaat komen. Dan laat ik het je zeker weten. Volgens jou gaat het allemaal snel komen tussen ons. Ik laat het je zeker weten. Je bent top in het invoelen. En een lieverd. Liefs E.




Ervaring van E met paragnost Valentine   Ervaring van E met paragnost Valentine   Ervaring van E geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Remon is rustig en kan zeer goed aanvoelen wat er speelt, ik raad iedereen aan Remon te bellen. Groetjes




Ervaring van Peter met paragnost Remon   Ervaring van Peter met paragnost Remon   Ervaring van Peter geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Dank voor je mooie adviezen Lola! Echt geweldig ben je! Ik bel je snel. xxx J




Ervaring van Josť met paragnost Lola   Ervaring van Josť met paragnost Lola   Ervaring van Josť geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Hallo Nina, ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Alles wat je me vertelde is uitgekomen. Je bent een steun en toeverlaat. Nogmaals dank je wel voor de goede raad die je telkens geeft.




Ervaring van Aurora met paragnost Nina   Ervaring van Aurora met paragnost Nina   Ervaring van Aurora geplaatst op 11 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, Dank voor je inzicht en wat was het fijn om met je te praten. Ik zal je zeker nog eens bellen




Ervaring van Lot met paragnost Lili   Ervaring van Lot met paragnost Lili   Ervaring van Lot geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik word ontzettend blij van Nina, wat een krachtige vrouw. Zij kan situaties enorm goed aanvoelen en geeft je een positieve boost. Zwaar onder de indruk. Dankjewel Nina, ik kan je beslist aanraden. Het was een fijn gesprek en je geeft me vertrouwen in mezelf.




Ervaring van Mireille met paragnost Nina   Ervaring van Mireille met paragnost Nina   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais, het lijkt wel, naar mate het weer beter word, dat alles beter wordt. Je uitleg vanuit jouw gidsen was net zo zonnig en mooi als het weer vandaag. Misschien komt het wel door de liefde, maar dank je wel dat je een reading wilde doen. Alles wat je zei klopte precies. Zo mooi. Dank je wel.




Ervaring van Piet met paragnost MB Rhais   Ervaring van Piet met paragnost MB Rhais   Ervaring van Piet geplaatst op 29 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Vandaag heb ik een lang en mooi gesprek gehad van Gazali die super goed de situatie kon schetsen. Elk punt was spot on zonder oordelend te zijn, maar ze gaf wel alle delen aan die benoemd moesten worden. Niet alles is leuk om te horen, maar als het klopt, dan is het zo. Ik ga de zaken laten uitspelen zoals je zo mooi benoemde en daarin mij niet meer mee laten voeren in zijn energie. Tenslotte weet ik hoe het zit en heb ik ook nog iets te doen in dit proces. Ik ga je zeker nog een keer contacten als er zaken zich ontwikkelen of waar ik duidelijk over nodig heb. Voor iedereen, Gazali is een echte aanrader als je echt wil weten hoe het zit. Mijn dank voor nu is groot, ik ga verder vanuit mijn kracht en liefde.




Ervaring van Graciela met paragnost Gazali   Ervaring van Graciela met paragnost Gazali   Ervaring van Graciela geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Beste Caroline, een bedankje voor jou.
Super dat je me kon helpen. Nu wacht ik de volgende datum af.




Ervaring van Bo met paragnost Caroline   Ervaring van Bo met paragnost Caroline   Ervaring van Bo geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa dank voor je eerlijk mediumschap, jij bent al heel lang een raadgever voor mij, die het steeds weer juist heeft. Jij bent meer dan 5 sterren waard echt waar. Tot gauw,
groetjes, F.




Ervaring van Fay met paragnost Louisa   Ervaring van Fay met paragnost Louisa   Ervaring van Fay geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roos
  Ervaring met paragnost Roos
  Lieve Roos je bent altijd zo oprecht en lief tegen mij.. roos is echt een aanrader! grtjs B




Ervaring van Bram met paragnost Roos   Ervaring van Bram met paragnost Roos   Ervaring van Bram geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Straight to the point, ze zal er niet omheen draaien wat ze ook mag zien of voelen.

Dankjewel voor alles. Je hebt mij veel positieve energie gegeven.




Ervaring van Mirjam met paragnost Jeannet   Ervaring van Mirjam met paragnost Jeannet   Ervaring van Mirjam geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lara
  Ervaring met paragnost Lara
  Hoi Lara.. Schitterend consult, nog nooit heb ik zo een warm en vertrouwd gesprek gehad. Bedankt voor je eerlijk en warm advies. Ik zal de knoop doorhakken en je tips volgen. Je hebt mijn situatie heel goed gezien ik bel u zeker nog terug, Tot snel weer. Grtjes B




Ervaring van Bert met paragnost Lara   Ervaring van Bert met paragnost Lara   Ervaring van Bert geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Wat een mooi gesprek. Je wist alles zo goed te beschrijven van beide kanten. Je bent heel open en eerlijk en daarvoor wil ik je bedanken.




Ervaring van julia met paragnost Johan   Ervaring van julia met paragnost Johan   Ervaring van julia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Heel veel liefs. Je bent top. Ik bel je nog terug.




Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Lieve Minoe Astrid,de credits waren op. Bedankt voor de hoopvolle woorden en voor de waardevolle inzichten en tips. Ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Merlijn met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Merlijn met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Merlijn geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Jij bent goed. Uw voorspelling is uitgekomen, nu nog de rest van de reading. Maar dit geef me zoveel vertrouwen in je gave, die zo zuiver zijn.
Antwello is voor mij de nr.1
Thx B




Ervaring van B met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van B met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van B geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Romeo gaf aan, binnen 2 weken neemt de betreffende persoon contact op, zelfde dag nog een berichtje ontvangen van hem, na 2 maanden radio silence. Binnen 6 weken zouden we in een relatie weer zijn. Ik zal een reactie over 6 weken plaatsen of dit gebeurd is, ben heel benieuwd :)




Ervaring van M. met paragnost Romeo   Ervaring van M. met paragnost Romeo   Ervaring van M. geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Super. Shiloh zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat, echt geweldig. xx Moon
.




Ervaring van Moon met paragnost Shiloh   Ervaring van Moon met paragnost Shiloh   Ervaring van Moon geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Sara   Ervaring van M. met paragnost Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Joke   Ervaring van M met paragnost Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ik belde Monique 11 juli, de 21e zou er weer contact zijn en de 24e zou ik weer in een relatie komen met hem, dit is exact zo gebeurd, een hele bijzondere gave heeft Monique.




Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke met paragnost Monique   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Marie Elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Marie elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van Marieke met paragnost Mari Elena   Ervaring van Marieke met paragnost Mari Elena   Ervaring van Marieke geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Beste Bo , vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken jij wist mij direct te vertellen wat er gaat komen ook heb je mij geleerd om voor mezelf op te komen en mij adviezen gegeven. Jij sloeg de spijker op zn kop je zei precies wat ik voelde en bevestiging was goed om mij voor te bereiden. Je bent een aanrader en aanwinst op deze lijn . Dank dat je als een hartsvriendin, moeder tot mij sprak , je bent een aanwinst hier , Bedankt en dikke knuffel .

Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Bo   Ervaring van Joy met paragnost Bo   Ervaring van Joy geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Zow dan. Ik heb je in 2017 gebeld, en gister dus weer 27-05-2019. Ik heb het nog eens nagelezen wat je in 2017 vertelde, toen kon ik het niet plaatsen over wie het precies ging. Dit keer vertelde je gewoon precies hetzelfde, en exact de situatie waar ik me nu in bevind (dit kan echt niet toevallig gegokt zijn) en kan ik het wel plaatsen. Ik gun het iedereen om jou te bellen, het komt gewoon uit wat je zegt, echt bizar gewoon.
Ps. Romyna is echt een topper op deze lijn. Als je iemand wilt bellen, bel.
Liefs.




Ervaring van M met paragnost Romyna   Ervaring van M met paragnost Romyna   Ervaring van M geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.




Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, afgelopen weken heb ik jou regelmatig gesproken, je zei steeds het zelfde ,in dagen en uren zou jou voorspelling uitkomen .en ja het gebeurde zoals jij had voorspeldt. Jij verdient alle sterren uit de hemel, Ik zie weer uit naar de volgende voorspellingen en getuigenissen dat ik tzt weer zal plaatsen. EEN TOPPER HELDERZIEND/ PARAGNOST. GRACIAS MI A MORE
Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Gunter   Ervaring van Joy met paragnost Gunter   Ervaring van Joy geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste lieve Gunter, ik heb jou nu enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zeggen, nu .je voorspelling is uitgekomen TOPPER. We gaan idd een korte vakantie houden samen. Nu op nr de volgende voorspellingen. Je ben een aanrader, je eerlijkheid en openheid je wind er geen doeken omheen dat wordt erg gewaardeerd. Bedankt .
Tot gauw weer.
Grtjes en xx J/ Joy.




Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, 30 mei belde ik jou mbt een ontmoeting die plaats vond 1 dag later, jij voorspelde datgene wat er zou gebeuren.en ja hoor klopte helemaal ZELFS boven mijn verwachting mijn wat een TOPPER ben je. 2 dagen later belde ik jou terug deed mijn verslag uitbrengen jij voorspelde nog veel meer leuke dingen die plaats gaan vinden ,zelfs mijn baan voorspeld. Ik zie uit nr de mooie voospellingen dan weer getuigenissen plaatsen. Jij verdiend meer dan 5 sterren, bedankt lieve Gunter tot snel groetjes J/Joy.




Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Echt een aanrader om Yvonne te bellen. de healing was erg diepgaand, zeer goede inzichten gekregen ook. Toppertje 1e klas. Ga zo door :).




Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Beste Joke, een jaar geleden voorspelde je een gebeurtenis (financieel) wat ook uiteindelijk gebeurd is. ik kan het nu eigenlijk ook pas plaatsen. bizar. knap gezien. Je bent meer dan 5 sterren waard.
Liefs.




Ervaring van M. met paragnost Joke   Ervaring van M. met paragnost Joke   Ervaring van M. geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

12
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden