Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Feedback van bezoekers over onze paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Beste Bo , vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken jij wist mij direct te vertellen wat er gaat komen ook heb je mij geleerd om voor mezelf op te komen en mij adviezen gegeven. Jij sloeg de spijker op zn kop je zei precies wat ik voelde en bevestiging was goed om mij voor te bereiden. Je bent een aanrader en aanwinst op deze lijn . Dank dat je als een hartsvriendin, moeder tot mij sprak , je bent een aanwinst hier , Bedankt en dikke knuffel .

Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Bo   Ervaring van Joy met paragnost Bo   Ervaring van Joy geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Zow dan. Ik heb je in 2017 gebeld, en gister dus weer 27-05-2019. Ik heb het nog eens nagelezen wat je in 2017 vertelde, toen kon ik het niet plaatsen over wie het precies ging. Dit keer vertelde je gewoon precies hetzelfde, en exact de situatie waar ik me nu in bevind (dit kan echt niet toevallig gegokt zijn) en kan ik het wel plaatsen. Ik gun het iedereen om jou te bellen, het komt gewoon uit wat je zegt, echt bizar gewoon.
Ps. Romyna is echt een topper op deze lijn. Als je iemand wilt bellen, bel.
Liefs.




Ervaring van M met paragnost Romyna   Ervaring van M met paragnost Romyna   Ervaring van M geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.




Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, afgelopen weken heb ik jou regelmatig gesproken, je zei steeds het zelfde ,in dagen en uren zou jou voorspelling uitkomen .en ja het gebeurde zoals jij had voorspeldt. Jij verdient alle sterren uit de hemel, Ik zie weer uit naar de volgende voorspellingen en getuigenissen dat ik tzt weer zal plaatsen. EEN TOPPER HELDERZIEND/ PARAGNOST. GRACIAS MI A MORE
Joy.




Ervaring van Joy met paragnost Gunter   Ervaring van Joy met paragnost Gunter   Ervaring van Joy geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste lieve Gunter, ik heb jou nu enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zeggen, nu .je voorspelling is uitgekomen TOPPER. We gaan idd een korte vakantie houden samen. Nu op nr de volgende voorspellingen. Je ben een aanrader, je eerlijkheid en openheid je wind er geen doeken omheen dat wordt erg gewaardeerd. Bedankt .
Tot gauw weer.
Grtjes en xx J/ Joy.




Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, 30 mei belde ik jou mbt een ontmoeting die plaats vond 1 dag later, jij voorspelde datgene wat er zou gebeuren.en ja hoor klopte helemaal ZELFS boven mijn verwachting mijn wat een TOPPER ben je. 2 dagen later belde ik jou terug deed mijn verslag uitbrengen jij voorspelde nog veel meer leuke dingen die plaats gaan vinden ,zelfs mijn baan voorspeld. Ik zie uit nr de mooie voospellingen dan weer getuigenissen plaatsen. Jij verdiend meer dan 5 sterren, bedankt lieve Gunter tot snel groetjes J/Joy.




Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy met paragnost Gunter   Ervaring van J/Joy geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Echt een aanrader om Yvonne te bellen. de healing was erg diepgaand, zeer goede inzichten gekregen ook. Toppertje 1e klas. Ga zo door :).




Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Beste Joke, een jaar geleden voorspelde je een gebeurtenis (financieel) wat ook uiteindelijk gebeurd is. ik kan het nu eigenlijk ook pas plaatsen. bizar. knap gezien. Je bent meer dan 5 sterren waard.
Liefs.




Ervaring van M. met paragnost Joke   Ervaring van M. met paragnost Joke   Ervaring van M. geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Beste Shar,
Ik heb je deze week 2x gebeld, je hebt eigenlijk in beide gesprekken zo ongeveer precies hetzelfde gezegd, alleen de tweede keer nog gedetailleerder, je geeft zoveel informatie, niet normaal eigenlijk hoe je dat weet. Ik denk dat je het heel druk gaat krijgen op deze lijn. Je bent echt 'n aanrader.
Liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Shar   Ervaring van M. met paragnost Shar   Ervaring van M. geplaatst op 4 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Lieve Maddy, weeral had je gelijk. ik dank je enorm . Dikke knuffel van Leentje.




Ervaring van Leentje met paragnost Maddy   Ervaring van Leentje met paragnost Maddy   Ervaring van Leentje geplaatst op 10 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  het was fijn om met u te praten. Zal je advies opvolgen. Heel erg bedankt. Fleur.




Ervaring van Fleur met paragnost Carola   Ervaring van Fleur met paragnost Carola   Ervaring van Fleur geplaatst op 24 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Ik heb je nu een paar gesproken en iedere keer top.bedankt Kiki. Cecile




Ervaring van Cecile met paragnost Kiki   Ervaring van Cecile met paragnost Kiki   Ervaring van Cecile geplaatst op 20 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, dank. Zo op mijn gemak bij jou.
Je kaartjes daar heb ik vertrouwen in.
groetjes Paulina. x




Ervaring van Paulina met paragnost Desteny   Ervaring van Paulina met paragnost Desteny   Ervaring van Paulina geplaatst op 16 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Wow. Jij bent goed. Ik wil je bedanken voor je steun.Beau.




Ervaring van Beau met paragnost Malie   Ervaring van Beau met paragnost Malie   Ervaring van Beau geplaatst op 11 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jasmijn
  Ervaring met paragnost Jasmijn
  Beste Jasmijn. Dank voor je uitleg en medeleven. Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Jasmijn   Ervaring van Diana met paragnost Jasmijn   Ervaring van Diana geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Wat fijn met Rikate hebben gepraat.Ik wil haar bedanken voor lieve gesprekken.
Ik wens haar een fijne dag toe.
Warme groet, Gerard.




Ervaring van Gerard met paragnost Rika   Ervaring van Gerard met paragnost Rika   Ervaring van Gerard geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Wilma
  Ervaring met paragnost Wilma
  Mn tegoed was op, maar bedankt voor dit fijne gesprek. Ik belde met veel op m'n hart en hing op met een rustig gevoel. Je hebt me veel tips gegeven en ik heb hoop dat het goedkomt. Ik bel gauw een x terug als ik al wat van de stappen heb gedaan.Grtjs.




Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. met paragnost Wilma   Ervaring van K. geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Een top paragnoste. Ik belde uit Amsterdam. Heel juiste info gehad en ben heel blij met de adviezen. Ik ga Nomi snel weer bellen . x Piet.




Ervaring van Piet met paragnost Nomi   Ervaring van Piet met paragnost Nomi   Ervaring van Piet geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter iedere x als ik je gesproken heb je het weer goed voorspelt. Dingen die je zei kwamen uit. En dat u wist van mijn 3 miskramen, waar ik u nog nooit over had verteld. En het waren alle 3 jongetjes.
Bedankt voor uw hulp/steun
C.




Ervaring van Corrie met paragnost Gunter   Ervaring van Corrie met paragnost Gunter   Ervaring van Corrie geplaatst op 24 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gurtel
  Ervaring met paragnost Gurtel
  Hi Gurtel, heb je 'n tijdje geleden gesproken, en werkelijk waar alles wat je verteld hebt is uitgekomen. ik heb je net gemist, zou je graag nog eens willen spreken. Wanneer ben je weer online?
Alvast bedankt.




Ervaring van Twinny met paragnost Gurtel   Ervaring van Twinny met paragnost Gurtel   Ervaring van Twinny geplaatst op 22 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  bijzonder verhelderend en positief.




Ervaring van frank met paragnost Kiki   Ervaring van frank met paragnost Kiki   Ervaring van frank geplaatst op 18 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lina
  Ervaring met paragnost Lina
  2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de komende tijd en de voorspelling waar ik me nu nog niks bij kan voorstellen. Je bent gifted en meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. met paragnost Lina   Ervaring van C. geplaatst op 13 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marget
  Ervaring met paragnost Marget
  Lieve Marget, heb je zojuist gesproken. Ik zou nog uren met je kunnen praten, je geeft echt goede inzichten in de gehele situatie (van beide kanten). Zoals bijna niemand dat heeft kunnen doen. Echt een aanrader om jou te bellen, daar krijg je zeker geen spijt van. Ga zo door. Liefs M.




Ervaring van marieke met paragnost Marget   Ervaring van marieke met paragnost Marget   Ervaring van marieke geplaatst op 1 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marget  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Bijzondere reading gehad. Ze gaf aan dat er vernieuwing komt op elk levensgebied, en dat is en voel ik ook zo. En zo vertelde ze nog meer dingen die momenteel spelen en ook kloppen. Over de toekomst qua liefde moet ik nog even afwachten, ben heel benieuwd en ik hou je op de hoogte. liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Dania   Ervaring van M. met paragnost Dania   Ervaring van M. geplaatst op 29 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna, Bedankt voor je geruststellende woorden en de tip mbt het koorden snijden. Ik ga ermee aan de slag en laat je weten hoe het over een maand is. Ik geef de omslag mbt het werk nog even de tijd :) Liefs.




Ervaring van M. met paragnost Berna   Ervaring van M. met paragnost Berna   Ervaring van M. geplaatst op 29 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jo
  Ervaring met paragnost Jo
  Jo, ben heel benieuwd of de reading uit komt mbt liefde. Het was een hele mooie reading, je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Ik laat het je nog weten. Probeer je snel weer te bellen. Liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Jo   Ervaring van M. met paragnost Jo   Ervaring van M. geplaatst op 29 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Alle veranderingen heb je juist gezien. Toppertje hoor :). M.




Ervaring van M. met paragnost Anke   Ervaring van M. met paragnost Anke   Ervaring van M. geplaatst op 16 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Bedankt voor het geven van een zuivere reading Astrid. Ik was blij jou te spreken. Dank je wel voor het zeer mooie gesprek. Lis - Amsterdam.




Ervaring van Lis met paragnost Astrid   Ervaring van Lis met paragnost Astrid   Ervaring van Lis geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra bel u zeker weer. Ik vind je erg goed Dankjewel dat je me op mijn gemak kan brengen en in me gelooft. tot snel, Lis.




Ervaring van Lis met paragnost Cassandra   Ervaring van Lis met paragnost Cassandra   Ervaring van Lis geplaatst op 26 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jarno
  Ervaring met paragnost Jarno
  Toppertje. zegt precies zoals de situatie is. :).




Ervaring van M. met paragnost Jarno   Ervaring van M. met paragnost Jarno   Ervaring van M. geplaatst op 13 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, ik heb je regelmatig gebeld het afgelopen jaar . en ik geloofde niet meer in de veranderingen die gingen komen, het heeft lang op zich gewacht (tijd is lastig te voorspellen), maar je bleef telkens hetzelfde zeggen tegen me (wat al bizar was op zich). De veranderingen qua werk, ander contract, veel reizen en nog veel meer is uiteindelijk uitgekomen. Bij de veranderingen zou ook meer liefde gaan stromen, dat laat nog even op zich wachten denk ik. Maar ben al erg blij met deze mooie veranderingen. Bedankt voor je adviezen en voorspellingen en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag gaan helpen hier, je bent een bijzonder persoon, echt een toppertje. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Derya   Ervaring van M met paragnost Derya   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ineke
  Ervaring met paragnost Ineke
  Heel fijn gesprek. Dit gesprek gaf mij duidelijkheid en de kracht om te gaan waar ik voor sta. Ik wil dan ook zeker hier voor gaan en mijn gevoel volgen. Ik bel gauw eens weer op.




Ervaring van Chiara met paragnost Ineke   Ervaring van Chiara met paragnost Ineke   Ervaring van Chiara geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina, ik heb u dit weekend aan de tel gehad. het was een heel fijn gesprek waarin veel naar voren kwam. u gaf ook aan dat ik hem snel zou zien, ik was er niet zo zeker van :) maar vandaag is het uitgekomen. Hij is langs geweest. Wel kort maar hij is geweest zoals u al aangaf. Ik hoop dat de rest van de voorspelling ook uit mag komen en dat hij over 2/3 maand de keuze gaat maken. En dat wij samen verder gaan. Ik bel zeker weer.

Groetjes.




Ervaring van . met paragnost Nina   Ervaring van . met paragnost Nina   Ervaring van . geplaatst op 25 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Voelt goed aan. want zij zag precies hoe de situatie nu is. Ik ben benieuwd of haar voorspelling uitkomt en laat dat dan zeker weten. Bedankt violette.




Ervaring van chiara met paragnost Violette   Ervaring van chiara met paragnost Violette   Ervaring van chiara geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny, helemaal in de wolken van wat je me vertelde. Ongelofelijk wat jij kan zien. dank je voor alles. ik voel zoveel energie van u en dat geeft me de nodige kracht. Eden.




Ervaring van Eden met paragnost Desteny   Ervaring van Eden met paragnost Desteny   Ervaring van Eden geplaatst op 16 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

12
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden