Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Nomi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Beste Nomi,
Wat U hebt gezegd is zo duidelijk geplaatst en ik moest er niets aan toevoegen. Heb U laten praten en alles was heel herkenbaar.
Nu afwachten naar terug contact dat via de ander moet komen.
Ik blijf vertrouwen houden dat het goed gaat komen.




Ervaring van Mariette met paragnost Nomi   Ervaring van Mariette met paragnost Nomi   Ervaring van Mariette geplaatst op 26 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi,
bedankt voor je mooi consult. alles klopte, eindelijk een goede uitleg over mijn situatie. heel erg bedankt en ik raad je aan iedereen aan .




Ervaring van Juan met paragnost Nomi   Ervaring van Juan met paragnost Nomi   Ervaring van Juan geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Nomi.we hebben een fijn gesprek gevoerd vandaag. Het viel plotseling weg omdat mijn credits op waren. Maar ik zal zeker uw advies volgen.Hartelijk bedankt Nomi.

Groetjes uit Rotterdam.




Ervaring van A. met paragnost Nomi   Ervaring van A. met paragnost Nomi   Ervaring van A. geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Liefste Nomi,
ik heb u ongeveer een 2 maanden geleden gesproken en u had het bij het rechte eind ivm mijn ex geliefde. niet wat ik direct wou horen maar u had gelijk .bedankt om eerlijk te zijn in wat u ziet en voelt, je hebt me zeer goed geholpen in mijn proces . je bent een vakkundig coach en medium een echte aanrader nogmaals bedankt .lieve nomi , ik bel je zeker nogmaals terug , je bent de beste.
lieve groet D.




Ervaring van debby met paragnost Nomi   Ervaring van debby met paragnost Nomi   Ervaring van debby geplaatst op 12 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Ook nu, heeft uw grote inzicht in mijn hele situatie, met uw vele, zeer juiste waarnemingen.mij weer veel geholpen. Alles dat u gezien heeft, is juist. Ik beveel u graag aan anderen aan.




Ervaring van Een beller met paragnost Nomi   Ervaring van Een beller met paragnost Nomi   Ervaring van Een beller geplaatst op 28 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Liefste Nomi,
Bedankt om er voor mij te zijn in dit proces.
Je woorden geven veel steun en dat duwtje in de rug als ik even de moed verlies.
Je mails zijn altijd met veel zorgvuldigheid geschreven, veel uitleg en goede raad.
Je bent voor mij, zoveel meer of 5 sterren.
Bedankt voor alles.




Ervaring van ChloŽ met paragnost Nomi   Ervaring van ChloŽ met paragnost Nomi   Ervaring van ChloŽ geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Nomi, wat is zij bijzonder. Haar voorspellingen kloppen keer op keer en zij beantwoord de email berichten met zoveel aandacht. Haar antwoorden zorgen voor opheldering en zijn dat duwtje in de rug in moeilijke tijden en situaties.




Ervaring van Nathalie met paragnost Nomi   Ervaring van Nathalie met paragnost Nomi   Ervaring van Nathalie geplaatst op 24 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Hallo Nomi zoals beloofd zou ik je laten weten van ons uitstapje. je weet wel we zouden naar dezelfde stad gaan.Jij een weekje later.
Ik heb het suuuuuuupergoed gesteld. Net een droom. Lieve groetjes.




Ervaring van K.... met paragnost Nomi   Ervaring van K.... met paragnost Nomi   Ervaring van K.... geplaatst op 3 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Beste Nomi, ik wil jou bedanken om telkens weer mee te lopen in mijn moeilijk proces . tot nu toe hebt u me zeer goed geholpen, en zijn er een aantal voorspellingen kort na elkaar uitgekomen. nu nog ivm het buitenland .je bent mijn topper.




Ervaring van Karin met paragnost Nomi   Ervaring van Karin met paragnost Nomi   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  geweldig . nagel op de kop .




Ervaring van Nurce met paragnost Nomi   Ervaring van Nurce met paragnost Nomi   Ervaring van Nurce geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve lieve lieve Nomi wat een gesprek heb ik met je gehad. Ongelooflijk. Ik ga nu doen wat je mij hebt gezegd ivm navelstreng doorknippen. En de rest ga ik ook doen. Je bent werkelijk top. We houden zeer zeker contact en laat je weten hoe het gaat.




Ervaring van Je weet wie met paragnost Nomi   Ervaring van Je weet wie met paragnost Nomi   Ervaring van Je weet wie geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi,

Excuus dat de lijn verbrak. maar het is me volkomen duidelijk over mijn energie dat hij meeneemt en ik moet verbreken zoals als moeder/kind en mijn eigenwaarde dat hiermee wordt versterkt. Ik ga met een koord aan de slag. Alles wat u vertelde was helemaal herkenbaar. Helaas kon ik u niet meer vertellen dat u in ons laatste gesprek aangaf dat ik ga investeren in mijn huis. Ik kon dat echt toen niet plaatsen maar u heeft daarin gelijk gekregen. Ik ga mijn huis vergroten. Dank voor het gesprek en ik hoop dat met het verbreken van de energie hij eindelijk de inzichten krijgt. Ik laat u weten. N.




Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  nomi,
in een woord top.voorpelling ivm werk is uitgekomen . de begeleiding die ik van je krijg ivm mijn persoonlijke ontwikkeling met de nummerologie is fantastisch en kan heel veel dingen plaatsen voor mezelf. heerlijk dat stukje bevrijdend gevoel bij mezelf . de gesprekken met mijn ex partner hebben plaatsgevonden en nu op naar het volledige herstel, nomi ik kan jou niet genoeg bedanken en ik blijf je bellen lieverd, tot binnenkort weer. xxx.




Ervaring van els met paragnost Nomi   Ervaring van els met paragnost Nomi   Ervaring van els geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  bedankt voor je steun.je hoort me zeker weer.

Lieve groetjes. Knuffel, Yo.




Ervaring van Yo met paragnost Nomi   Ervaring van Yo met paragnost Nomi   Ervaring van Yo geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  je verdient een getuigenis van mij. ik wil je bedanken voor je steun en inzichten. elk keer heb je weer gelijk. dikke kus , kato.




Ervaring van Kato met paragnost Nomi   Ervaring van Kato met paragnost Nomi   Ervaring van Kato geplaatst op 5 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Ondergaande getuigenis moest uiteraard met 5 sterren zijn. Meer dan waard.




Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi,
Bedankt voor je uitgebreide mail met zoveel waarheden en diepgaande uitleg. Duwtje de juiste richting in en zeker mooie uitleg over onduidelijkheden voor mij.




Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N met paragnost Nomi   Ervaring van N geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Dag Nomi,
Bedankt voor het fijne consult. Je voelt de situatie heel goed aan.

liefs
kat.




Ervaring van kaT met paragnost Nomi   Ervaring van kaT met paragnost Nomi   Ervaring van kaT geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Een top paragnoste. Ik belde uit Amsterdam. Heel juiste info gehad en ben heel blij met de adviezen. Ik ga Nomi snel weer bellen . x Piet.




Ervaring van Piet met paragnost Nomi   Ervaring van Piet met paragnost Nomi   Ervaring van Piet geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  woow lieve nomi ik had je vorige maand gebeld over mijn ex partner en je zei dat er terug contact zou komen op korte termijn. , idd lieve nomi . we zijn er nog niet maar maar ben hier al ontzettend blij mee.
en hij heeft zelf het contact opgenomen.
je bent een kanjer.




Ervaring van els met paragnost Nomi   Ervaring van els met paragnost Nomi   Ervaring van els geplaatst op 12 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Al weet ik zoals je zelf al zei dat ik hsp en heldervoelend ben en voor een bevestiging bel was het fijn met je te spreken. Je legt alles goed uit, nu ik heb opgehangen en met je gesproken heb sta ik weer in mijn kracht.en aanrader op deze lijn. XxX.




Ervaring van Marieke met paragnost Nomi   Ervaring van Marieke met paragnost Nomi   Ervaring van Marieke geplaatst op 8 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi

vandaag gesproken en ben nog van de leg om het maar zo uit te drukken.
pfffffffff echt geweldig wat jij allemaal in je kaarten naar boven kan halen en ook zo zuiver, .
Absoluut een grote aanrader ben je voor iedereen die met vragen zit .
Dank je wel voor dit zeer mooie en bijzondere gesprek .
mij xxx.




Ervaring van mij met paragnost Nomi   Ervaring van mij met paragnost Nomi   Ervaring van mij geplaatst op 8 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi,
je bent een schat van een paragnoste. je hebt me echt kracht gegeven om door te gaan. De lente is in aantocht, ik voel het.
veel dank x.




Ervaring van M met paragnost Nomi   Ervaring van M met paragnost Nomi   Ervaring van M geplaatst op 31 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi dank voor de verrijkende babbel ivm relatie nl de zielsrelatie. Hoe het aanpakken en blijven geloven.
Ook het stuk ivm mijn werk. Dank je wel. De essentie.
Mooi om zo mensen te helpen op hun pad.

Het beste voor jouw ook.
Lieve groetjes .




Ervaring van Katrien met paragnost Nomi   Ervaring van Katrien met paragnost Nomi   Ervaring van Katrien geplaatst op 29 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  hey lieve nomi
uw voorspelling ivm relatie is uitgekomen. jij was de enige die voet bij stuk hield dat het goedkwam ook al wacht ik nu al vier jaar. super en topmedium vele groetjes.




Ervaring van anne marie met paragnost Nomi   Ervaring van anne marie met paragnost Nomi   Ervaring van anne marie geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Nomi,

Bedankt voor het consult. Was een fijn gesprek. Ik zei al dat ik weg kon vallen. En dat gebeurde dus ook. Een abrupt einde.sorry.
Bedankt. Ik hoop dat jouw voorspellingen uitkomen.
Liefs, de beller van dinsdagavond 21 maart om 22:00.




Ervaring van R met paragnost Nomi   Ervaring van R met paragnost Nomi   Ervaring van R geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi

wauw wat ben jij een lieve zuiver vrouw, en je kaartjes echt helemaal super en zo herkenbaar.
dank je wel en tot gauw .

lieve gr ZOnnetje.




Ervaring van m met paragnost Nomi   Ervaring van m met paragnost Nomi   Ervaring van m geplaatst op 19 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Nomi,heel erg bedankt voor je emailconsult.Niet snel iets geschreven naar mij,maar heel erg duidelijk en moeite gedaan voor mij.Wow.Dankjewel hiervoor.




Ervaring van N. met paragnost Nomi   Ervaring van N. met paragnost Nomi   Ervaring van N. geplaatst op 14 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  lieve nomi,
ik heb jou gesproken over mijn contract en idd het is verlengt.fantastisch nomi , ivm relatie als ik jan de bie zeg weet je wie ik ben haha
het reisje dat je zag liggen.wel nomi is uitgekomen ,ik zei nog weet van geen reis .Geweldig.




Ervaring van jeannette met paragnost Nomi   Ervaring van jeannette met paragnost Nomi   Ervaring van jeannette geplaatst op 13 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Heel goed medium, voelt het heel goed aan, heel fijn om mee te praten. Nomi, wat je me vertelde klonk heel goed, het is afwachten.Dank JE voor het grote inzicht in mijn hele situatie. en de vele, zeer juiste waarnemingen.Spijtig dat we niet kunnen afronden hebben en je bedanken, mijn belkrediet was op. groetjes en bedankt van r.




Ervaring van rosita met paragnost Nomi   Ervaring van rosita met paragnost Nomi   Ervaring van rosita geplaatst op 9 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Heel goed medium, voelt het heel goed en snel aan, heel fijn om mee te praten. Dankje Nomi, ga zo door en tot later.




Ervaring van Anonie met paragnost Nomi   Ervaring van Anonie met paragnost Nomi   Ervaring van Anonie geplaatst op 7 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Nomi, wat je me vertelde klonk heel goed, het is afwachten.
En als het zo zou gaan zei je, dan zal je me terug bellen, want dat wil ik ook zo hard, dat wil ik ook dat ik je mag terug bellen dan.
Marie.




Ervaring van marie met paragnost Nomi   Ervaring van marie met paragnost Nomi   Ervaring van marie geplaatst op 26 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Wauw TOP.
Jij bent ongelooflijk goed, jij wist niets van mij en kreeg alles door.
Nog nooit meegemaakt.
Jij bent 1000 sterren waard
Dank je wel xxx.




Ervaring van Onbekend met paragnost Nomi   Ervaring van Onbekend met paragnost Nomi   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Lieve Nomi,
Wat ben jij een kanjer . U kaarsjes hebben geholpen bij onze hereniging.
Je zei er komt snel contact en inderdaad is het ook zo gebeurd zoals u voorspeld hebt. een inlevingsvermogen om u tegen te zeggen , een Aanrader . Gelukkige beller tot horens lieve Nomi.




Ervaring van Marijke met paragnost Nomi   Ervaring van Marijke met paragnost Nomi   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nomi
  Ervaring met paragnost Nomi
  Heel veel inzichten , rustgever . en er is al heel veel uitgekomen , bedankt je bent een topper .

Grtjes van b.




Ervaring van Sandra met paragnost Nomi   Ervaring van Sandra met paragnost Nomi   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden