Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Rika
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Hallo Rika dank je voor je antwoord maar belangrijker is dat je niet oordeelt en veel vriendelijkheid uitstraalt.




Ervaring van Evelina met paragnost Rika   Ervaring van Evelina met paragnost Rika   Ervaring van Evelina geplaatst op 21 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  He Rika, ik had je aan de lijn en wou je bedanken voor je steun. Het is helemaal onverwachts uitgekomen, precies zoals je het had voorspeld.
Veel liefs, Alieda.Super paragnoste.




Ervaring van Alieda met paragnost Rika   Ervaring van Alieda met paragnost Rika   Ervaring van Alieda geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika, met engelengeduld sta jij mij telkens te woord.
Ik spreek je nu iets meer dan een jaar en je hebt dit hele proces bij het juiste eind gehad. Nu nog de laatste loodjes maar dat moet nu ook goedkomen. Ik wil je echt bedanken voor jouw uitleg en geduld. Ik spreek je snel.




Ervaring van EB met paragnost Rika   Ervaring van EB met paragnost Rika   Ervaring van EB geplaatst op 2 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Lieve Rika, jij voelde het meteen goed. Je had gelijk .

Bedankt voor al je steun en juiste voorspellingen. Daniella.




Ervaring van Daniella met paragnost Rika   Ervaring van Daniella met paragnost Rika   Ervaring van Daniella geplaatst op 29 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Fantastich gesprek gehad met Rika. dank je wel. Nogmaals dank je wel. Ik zal je zeker nog een keer bellen. Hina.




Ervaring van Hina met paragnost Rika   Ervaring van Hina met paragnost Rika   Ervaring van Hina geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Wow, net Rika gesproken, echt ongeloofelijk hoe goed deze dame kan zien.




Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Lieve rika sorry mijn beltegoed was op .u kunt goed invoelen op de situatie. ben onder de indruk .




Ervaring van C met paragnost Rika   Ervaring van C met paragnost Rika   Ervaring van C geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Wauw. erg onder de indruk . Dankjewel.




Ervaring van Michelle met paragnost Rika   Ervaring van Michelle met paragnost Rika   Ervaring van Michelle geplaatst op 5 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  rika je zit er steeds bovenop .en maakt me weer rustig .je bent een topper .




Ervaring van jolanda met paragnost Rika   Ervaring van jolanda met paragnost Rika   Ervaring van jolanda geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika, wat ben jij waanzinnig goed, in wat je doet. Alles klopte gewoon tot in detail. Heel aangenaame stem ook. Ik bel je zeker nog terug xxx.




Ervaring van Orphy met paragnost Rika   Ervaring van Orphy met paragnost Rika   Ervaring van Orphy geplaatst op 28 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika jij slaagde nagels op kop. ongelooflijk .
Goed super dame en vriendelijk . Dank u rika.
Anouck .




Ervaring van Anouck met paragnost Rika   Ervaring van Anouck met paragnost Rika   Ervaring van Anouck geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  rika ik had je een vraag gesteld en je hebt gezegd dat er problemen waren inderdaad er waren problemen voor mij ben je de beste en dat ander is ook uitgekomen. nu wachten op het volgende jij bent super voor mij en je geeft mij telkens de kracht als het eens minder is je zegd het zoals het is goed of slecht en dit waardeer ik enorm. jij bent er een uit de duizend.




Ervaring van rosita met paragnost Rika   Ervaring van rosita met paragnost Rika   Ervaring van rosita geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Lieve Rika, ik heb je net gesproken. Ik vind je een schat van een mens. Bedankt voor al je inzichten en ik zal nog meer in mijn eigen kracht komen te staan. Heel veel liefs X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Rika   Ervaring van Anoniem met paragnost Rika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  rika je bent een goede waarzegster.




Ervaring van mario met paragnost Rika   Ervaring van mario met paragnost Rika   Ervaring van mario geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika je had gelijk dat mij vriendin van weekend niet kwam. en nu hopen dat de rest van jou voorspellingen ook uitkomen.




Ervaring van mario met paragnost Rika   Ervaring van mario met paragnost Rika   Ervaring van mario geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika is echt top in het invoelen. Ze heeft gewoon een gave hiervoor.




Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  rika je bent super rustig duidelijk en eerlijk. ik zal je bij iedereen aanraden xx.




Ervaring van jolanda met paragnost Rika   Ervaring van jolanda met paragnost Rika   Ervaring van jolanda geplaatst op 13 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Ze kon heel vlug en juist invoelen. Dank je Rika, je bent erg goed.




Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S met paragnost Rika   Ervaring van S geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Rika   Ervaring van Anoniem met paragnost Rika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika, you are the best! 1 jaar geleden heb je dingen voorspeld die vandaag uitgekomen zijn. Je hebt mij altijd gesteund. Dikke kus en tot gauw.




Ervaring van Diana met paragnost Rika   Ervaring van Diana met paragnost Rika   Ervaring van Diana geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika je had weer gelijk. Verkoopprijs is boven de vraagprijs gegaan. Jammer dat ik je zeer moeilijk aan de lijn kan krijgen. Je bent en blijft steeds bezet :) maar zeker het wachten waard. Tot gauw Rika je bent een zeldzame parel.




Ervaring van Geel met paragnost Rika   Ervaring van Geel met paragnost Rika   Ervaring van Geel geplaatst op 4 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika,

Dank je wel voor de steun de afgelopen maanden . Dank je voor de tips.Evi.




Ervaring van Evi met paragnost Rika   Ervaring van Evi met paragnost Rika   Ervaring van Evi geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Dank je voor het verhelderend gesprek. Details klopten en nu afwachten of alles uit komt. Je brengt zoveel rust en positiviteit naar boven. Zoals je zei alles komt goed. Je bent een van de betere hier op de lijn. Dank je wel xxx.




Ervaring van Xxx met paragnost Rika   Ervaring van Xxx met paragnost Rika   Ervaring van Xxx geplaatst op 4 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Je bent een schat van een helderziende.
Je hoort me zeker terug, bedankt voor alles. Kom vaker online lieve schat. Mila.




Ervaring van Mila met paragnost Rika   Ervaring van Mila met paragnost Rika   Ervaring van Mila geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Het is uitgekomen. Als ik het even niet meer zie zitten, bel ik je terug. Jij verdient waardering.




Ervaring van Josine met paragnost Rika   Ervaring van Josine met paragnost Rika   Ervaring van Josine geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Bedankt Rika, je bent goud waard. Je gaat altijd wat dieper op de zaken in, net wat ik nodig heb.




Ervaring van Vicky met paragnost Rika   Ervaring van Vicky met paragnost Rika   Ervaring van Vicky geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Dank je wel Rika voor de gesprekken.
Altijd eerlijk en oprecht. Heel fijn.




Ervaring van EB met paragnost Rika   Ervaring van EB met paragnost Rika   Ervaring van EB geplaatst op 25 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Bedankt voor je helder inzicht en luisterend oor.
Knap altijd op van je. Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Rika   Ervaring van Roos met paragnost Rika   Ervaring van Roos geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Hallo ,Rika.

Bedankt voor dit mooie consult. Heel zuiver.




Ervaring van Feline met paragnost Rika   Ervaring van Feline met paragnost Rika   Ervaring van Feline geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Beste Rika. ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Je bent zo zuiver en eerlijk . Veel liefs.




Ervaring van Noa met paragnost Rika   Ervaring van Noa met paragnost Rika   Ervaring van Noa geplaatst op 30 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Je bent echt goed .en je hebt ook een luisterend oor.




Ervaring van Nancy met paragnost Rika   Ervaring van Nancy met paragnost Rika   Ervaring van Nancy geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Lieve Rika, alle punten heel goed gezien. Inderdaad ik heb heel veel aan mijn hoofd, zoals je zag. Je bent echt een kei, dank je wel grts Dijckje.




Ervaring van dijckje met paragnost Rika   Ervaring van dijckje met paragnost Rika   Ervaring van dijckje geplaatst op 13 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  De dingen die je zegt komen uit . Het gesprek heeft mij heel wat verlichting en inzicht gegeven. Super.




Ervaring van Peter met paragnost Rika   Ervaring van Peter met paragnost Rika   Ervaring van Peter geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Rika verdient het om getuigenissen te krijgen. Zo onder de indruk van haar kennis over de toekomst . Dank.




Ervaring van Nirva met paragnost Rika   Ervaring van Nirva met paragnost Rika   Ervaring van Nirva geplaatst op 21 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rika
  Ervaring met paragnost Rika
  Het is uitgekomen, je bent echt goed. Dank, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met paragnost Rika   Ervaring van Vanessa met paragnost Rika   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden