Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Yvonne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  lieve yvonne
u hebt mij geweldig geholpen en ben erg dankbaar met de tips die u mij hebt gegeven voor de sollicitatie.
ik had niet verwacht dat het toch nog zo snel zou goedkomen.
ik heb uw advies en tips opgeschreven over erik dus ik ben erg heilig van overtuigd dat ook dat snel goedkomt.
kus kus .




Ervaring van liz met paragnost Yvonne   Ervaring van liz met paragnost Yvonne   Ervaring van liz geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Echt een aanrader om Yvonne te bellen. de healing was erg diepgaand, zeer goede inzichten gekregen ook. Toppertje 1e klas. Ga zo door :).




Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. met paragnost Yvonne   Ervaring van M. geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  bedankt voor uw begeleiding en adviezen over de relatie.
fijn dat het op deze manier toch is goed gekomen.

bedankt voor uw tips met de kinderen en we horen elkaar er snel weer over ;).

jean paul.




Ervaring van jean paul met paragnost Yvonne   Ervaring van jean paul met paragnost Yvonne   Ervaring van jean paul geplaatst op 15 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  U bent de enige die de waarheid sprak, en mij niet op een dwaalspoor heeft gezet . Bedankt daarvoor Ivon. U hebt een bijzondere gave . Liefs Alley .




Ervaring van alley met paragnost Yvonne   Ervaring van alley met paragnost Yvonne   Ervaring van alley geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  U bent de enige die de waarheid sprak, en mij niet op een dwaalspoor heeft gezet . Bedankt daarvoor Ivon. U hebt een bijzondere gave . Liefs Alley .




Ervaring van Alley met paragnost Yvonne   Ervaring van Alley met paragnost Yvonne   Ervaring van Alley geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  bedankt voor je hulp.
ik ben erg blij dat het met mijn bedrijf weer goed gaat .
fijn dat wat je hebt gezegd is uitgekomen.
ik heb er nu ook veel meer rust bij .

knuffel en we spreken elkaar weer snel.




Ervaring van - met paragnost Yvonne   Ervaring van - met paragnost Yvonne   Ervaring van - geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Lieve Yvonne,

Lief, correct en oprecht. Dankjewel voor je inzicht en healing.
U bent een vaas met licht van gekleurde bloemen,volop energie van het hoger Zelf. Ziel van het hart en geest.
Het spirit licht van het hart, jouw Licht en wijsheid dienstbaarheid van onvoorwaardelijke liefde vertaalt in een stem. Mensheid en de Aarde ondersteunen in dit fantastisched Lichttijdperk, Ik buig voor Uw inzet.
ChaNa.




Ervaring van ChaNa met paragnost Yvonne   Ervaring van ChaNa met paragnost Yvonne   Ervaring van ChaNa geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  per ongeluk 2 sterretjes gegeven op vijf .
natuurlijk verdient u er 5.

10 op 10.




Ervaring van anoniem met paragnost Yvonne   Ervaring van anoniem met paragnost Yvonne   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  wat een SCHAT .
ik ben ZO blij dat ik u heb mogen ontmoeten op de lijn .
echt een Geweldig consult .

tot snel.

kus.




Ervaring van anoniem met paragnost Yvonne   Ervaring van anoniem met paragnost Yvonne   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Hoi Yvonne dank je wel voor het bemoedigende gesprek. Ik vond het bijzonder hoe je direct specifieke dingen benoemde die kloppen. Je manier van uitleg is erg mooi en ik ben erg benieuwd naar de uitkomst. Heel mooi jaar toegewenst. Groetjes van de buitenlander.




Ervaring van L met paragnost Yvonne   Ervaring van L met paragnost Yvonne   Ervaring van L geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  lieve mevrouw

hartstikke bedankt voor al uw hulp en inzichten .
ik bel u weer snel op wanneer de situatie zich ontwikkeld .

dikke knuffel

an.




Ervaring van an met paragnost Yvonne   Ervaring van an met paragnost Yvonne   Ervaring van an geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Lieve Yvonne,

je bent zeker 5 sterren waard. Je kan heel goed invoelen en vertellen hoe een situatie in elkaar zit.

liefs
kat.




Ervaring van kat met paragnost Yvonne   Ervaring van kat met paragnost Yvonne   Ervaring van kat geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  Lieve Yvonne, im blown away door jouw consult. Spreek heel vaak de mediums/paragnosten hier en jij bent de enige die zo de spijker op zijn kop heeft weten te slaan, in het proces waar ik in zit. Ontzettend Bedankt. Mijn minuten waren op.




Ervaring van Cicilia met paragnost yvonne   Ervaring van Cicilia met paragnost yvonne   Ervaring van Cicilia geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  lieve yvonne .
bedankt voor alles en snel tot wederhoren .

5 sterren en twee duimen omhoog.




Ervaring van anoniem met paragnost yvonne   Ervaring van anoniem met paragnost yvonne   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  wat een liefde en helderheid. tot gauw.




Ervaring van Maaike met paragnost yvonne   Ervaring van Maaike met paragnost yvonne   Ervaring van Maaike geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  De nr 1 op deze lijn.




Ervaring van K met paragnost yvonne   Ervaring van K met paragnost yvonne   Ervaring van K geplaatst op 10 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  Beste Yvonne, ik heb je vandaag heel lang gesproken en kon niet genoeg krijgen van het gesprek. Het was zeer aangenaam en fantastisch. Alles wat je zei klopte of was een bevestiging. Je sloeg de spijker op zijn kop. Je bent echt een topper en ik zou een ieder jou aanbevelen. Ik heb zoveel informatie van je mogen ontvangen en zal je adviezen opvolgen. Wat betreft de voorspellingen heb ik ook een gevoel over. Nogmaals heel hartelijk dank voor het gesprek. Groetjes en veel liefs.




Ervaring van Lotus met paragnost yvonne   Ervaring van Lotus met paragnost yvonne   Ervaring van Lotus geplaatst op 9 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  Wow Yvonne, wat ben jij een topper.
zeer uitgebreid.




Ervaring van Juan met paragnost yvonne   Ervaring van Juan met paragnost yvonne   Ervaring van Juan geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  Ongetwijfeld het beste medium dat ik hier tot nu toe heb gesproken. Prachtig is dit. U bent heel duidelijk en glashelder in de dingen die u verwoord, prachtig is dit. Ik bel u zeker nog terug. Lieve groet het onzekere zieltje xxx .




Ervaring van Alley met paragnost yvonne   Ervaring van Alley met paragnost yvonne   Ervaring van Alley geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost yvonne
  Ervaring met paragnost yvonne
  Lieve Yvonne,

Wij hebben gekeken op een diepere laag in mij in het heden en de nabije toekomst. Je gaf mij hoop en inzicht waarom er transformatie nodig is. Alle facetten van het leven kwamen voorbij. Je hebt mij echt verder geholpen. Heel veel dank en waardering.




Ervaring van jannie met paragnost yvonne   Ervaring van jannie met paragnost yvonne   Ervaring van jannie geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met yvonne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yvonne
  Ervaring met paragnost Yvonne
  Wat een fantastische dame is dit.
Een aanrader om 'U' tegen te zeggen.




Ervaring van Gewoon goed met paragnost Yvonne   Ervaring van Gewoon goed met paragnost Yvonne   Ervaring van Gewoon goed geplaatst op 10 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden