Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Astrid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid. Ik viel per ongeluk weg. Fijn hoe je me toch even op mijn pad houdt en weer nieuwe inzichten geeft. Ik denk dat alles in een stroomversnelling gaat komen vanaf nu en ik wil je echt bedanken voor je standvastigheid in je voorspellingen. De verleden voorspellingen van jou zijn momenteel nu aan het uitkomen. Ik wilde je nog even zeggen dat het toekomstige beeld dat je tijdens ons gesprek van vanmiddag schetste lijkt heel erg op het verhaal van Siddharta. Ik heb een stukje besproken met mijn vriend en uit het niets gaf ik als voorbeeld van Siddharta. Siddharta is het boek dat ik 5 jaar van hem heb gekregen en eigenlijk nooit gelezen heb :). Toeval bestaat niet en dank voor het mooie gesprek met jou. Alles heeft een reden.




Ervaring van Siddharta met paragnost Astrid   Ervaring van Siddharta met paragnost Astrid   Ervaring van Siddharta geplaatst op 10 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Ik sta versteld van wat deze vrouw uit de kaarten haalt. Benieuwd naar de toekomst. Heb er weer vertrouwen in. Bedankt.




Ervaring van L met paragnost Astrid   Ervaring van L met paragnost Astrid   Ervaring van L geplaatst op 7 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid, een mooi gesprek over boeddhisme en weer veel nieuwe inzichten. Dank je wel dat je de energie goed oppakte. Superfijn.




Ervaring van Spot on met paragnost Astrid   Ervaring van Spot on met paragnost Astrid   Ervaring van Spot on geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Plots viel ik weg. Ondanks dat je verkouden was, kon je nog steeds erg goed invoelen. Spot on was je. Je pakte de draad weer op en gaf me nieuwe inzichten. Dank weer voor jouw geduld en mijn excuus voor mijn doorvragen en wedervraag :-).




Ervaring van Heldervoelende met paragnost Astrid   Ervaring van Heldervoelende met paragnost Astrid   Ervaring van Heldervoelende geplaatst op 21 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  top. thx.




Ervaring van Lise met paragnost Astrid   Ervaring van Lise met paragnost Astrid   Ervaring van Lise geplaatst op 20 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Topper, voelde alles goed aan. Benieuwd of de voorspellingen uit gaan komen.




Ervaring van Mootje met paragnost Astrid   Ervaring van Mootje met paragnost Astrid   Ervaring van Mootje geplaatst op 3 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Astrid jij bent een aanrader. omdat je dingen ook super aanvoelt. dankje wel.




Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie geplaatst op 9 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Dank je wel, lieve Astrid, voor de hele fijne reading. 1 vraag en je zag alles en nog veel meer dan dat. Het klopte volledig. Ik hou je absoluut op de hoogte. Tot gauw x.




Ervaring van vrouwtje d met paragnost Astrid   Ervaring van vrouwtje d met paragnost Astrid   Ervaring van vrouwtje d geplaatst op 8 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Lieve Astrid,
Genoten heb ik van je. Je bent zo bluntly eerlijk en heel helder. De juiste analyses maak je en de juiste woorden gebruik je. Het lijkt wel alsof je bij de conversaties en momenten in het verleden bent geweest. Ik stelde een quasi-irrelevante vraag en eigenlijk begon je gelijk te praten over mijn hoofdvraag: die liefde / mijn tweelingziel. Dat getuigt van een goed medium. Ik zal je zeker laten weten hoe het is verlopen na al onze vakanties. (je weet wel waar ik op doel) Hopelijk wordt het zoals verwacht en zoals jij hebt voorspeld. LIEFS.




Ervaring van Tasuitruilmomentje met paragnost Astrid   Ervaring van Tasuitruilmomentje met paragnost Astrid   Ervaring van Tasuitruilmomentje geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Fantastisch consult gehad van een SUPERMEDIUM.Bedankt Astrid voor je (H)eerlijke no nonsense consult.XXVlindertje.




Ervaring van Vlindertje met paragnost Astrid   Ervaring van Vlindertje met paragnost Astrid   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid,
Vandaag 9-7 heb ik je weer gesproken en zoals de vorige keer blijf je het zelfde zeggen.
Ik hoefde niet eens alles te vertellen en je wist het.
Bedankt voor je geduld.
Ik bel je snel weer.
Liefs
S.




Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S geplaatst op 9 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid

je bent keigoed en haalt me steeds weer eruit zodat ik weer kan geloven dat wat je tegen me zegt uit gaat komen. heel veel dingen komen al uit zoals je had voorspeld dat hij het weekend bij mij zou zijn.
dank je wel lieverd.




Ervaring van aartie met paragnost Astrid   Ervaring van aartie met paragnost Astrid   Ervaring van aartie geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid

Jij bent een kanjer je blijft iedere keer bij je verhaal. En als je iets zegt komt dat ook uit .enige wat nog uit moet komen is dat ze verdwijnt . dank je wel lieverd .




Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie geplaatst op 2 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid, dank je wel. Veel dingen komen al uit maar wacht nog op de grote voorspelling hoop dat dat snel mag gebeuren. Je bent een schat.




Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie met paragnost Astrid   Ervaring van Aartie geplaatst op 28 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid
bedankt voor je kaartlegging en de inzichten die je mij vandaag heb gegeven.
Ik weet zeker dat je voorpellingen, die je vandaag voorspeld heb uitkomen. Echt Astrid je bent kei goed in je mediumschap.

Ik zal zeker contact met je opnemen. Veel liefs, M.




Ervaring van malika met paragnost Astrid   Ervaring van malika met paragnost Astrid   Ervaring van malika geplaatst op 26 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Bedankt voor het geven van een zuivere reading Astrid. Ik was blij jou te spreken. Dank je wel voor het zeer mooie gesprek. Lis - Amsterdam.




Ervaring van Lis met paragnost Astrid   Ervaring van Lis met paragnost Astrid   Ervaring van Lis geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  We spraken elkaar en het voelde goed. Heel zuiver en oprecht .
Ik kan het niet geloven , maar zo goed.
Liefdevolle groeten
Anna.




Ervaring van Anna met paragnost Astrid   Ervaring van Anna met paragnost Astrid   Ervaring van Anna geplaatst op 13 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Gisteren een bijzonder tel. gesprek gehad met jou, was diep onder de indruk, alles klopte, voelde me nadien heel goed.




Ervaring van Agnes met paragnost Astrid   Ervaring van Agnes met paragnost Astrid   Ervaring van Agnes geplaatst op 8 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid, je bent echt erg lief! En je geeft mij het vertrouwen steeds weer in alles wat je zegt tegen mij, Ik vindt jou een hele goede paragnost, soms voel ik me erg klote over een persoon die constant tegen mij liegt en maar niet eerlijk kan zijn tegen mij.. Ik vind het soms erg slopend en verdrietig, ik zou je advies opvolgen! En ik zal je binnenkort even bellen als ik weer nieuws heb. Ik wil je heel erg bedanken voor je advies en luisterend oor!!

Veel liefs,

Meisje uit Groningen...




Ervaring van Ing met paragnost Astrid   Ervaring van Ing met paragnost Astrid   Ervaring van Ing geplaatst op 18 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Hoi Astrid. Ons gesprek werd net abrupt afgebroken. Inderdaad, u gaf in grote lijnen weer waar het om draait, exact wat er op dit moment gaande is in mijn en het leven van mijn geliefde. Ik bel u zeker terug zodra de voorspelling, heb alle vertrouwen, uitkomt. Groeten.




Ervaring van Rita met paragnost Astrid   Ervaring van Rita met paragnost Astrid   Ervaring van Rita geplaatst op 16 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid, het is al een paar jaren dat je mijn probleem volgt. Dank voor het luisterende oor en voor de goede advies en de nauwkerige voorspellingen. Het heeft mij enorm geholpen gedurende ganse traject. Ik denk dat het probleem is bijna aan het einde. Ik vind je een bijzondere vrouw met het hart op het juist plaats! Bedank voor alle hulp in 2012. Ik wens je een gelukkig, gezond en succesvol 2013 !!! Veel licht en liefde, van een Mama.




Ervaring van Mama met paragnost Astrid   Ervaring van Mama met paragnost Astrid   Ervaring van Mama geplaatst op 29 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Hallo Astrid, in de laatste dagen heb ik u een paar keer gesproken. Mijn huidige (werk)situatie wist u snel weer te geven en datgene wat u zei klopte. De toekomst moet ik nog even afwachten, maar u heeft beide keren hetzelfde gezegd (zonder dat u het nog wist).




Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S geplaatst op 23 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid

jouw voorspellingen zijn uitgekomen!
ook zoals mijn contract is verlopen had u ook voorspelt
ook de contract uren kloppen
dank u wel voor al u hulp

groetjes S. uit Amsterdam




Ervaring van S. uit amsterdam met paragnost Astrid   Ervaring van S. uit amsterdam met paragnost Astrid   Ervaring van S. uit amsterdam geplaatst op 6 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Dank u! Ik bel u zeker weer terug als ik het even niet meer weet. En zal t niet opgeven. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S met paragnost Astrid   Ervaring van S geplaatst op 4 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Heel verhelderend jou reading , ben er heel blij mee en loop met een big smile rond hartelijk bedankt gr uit Limburg




Ervaring van karin met paragnost Astrid   Ervaring van karin met paragnost Astrid   Ervaring van karin geplaatst op 27 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid je bent een van de beste. Je bent eerlijk en voelt de dingen heel goed aan. Liefs Miranda




Ervaring van Miranda met paragnost Astrid   Ervaring van Miranda met paragnost Astrid   Ervaring van Miranda geplaatst op 3 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Astrid ontzettend bedankt voor de hoop en kracht die u gaf!!!!!!
Liefs B




Ervaring van b met paragnost Astrid   Ervaring van b met paragnost Astrid   Ervaring van b geplaatst op 23 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Hallo Astrid
We hebben elkaar net gesproken en het was zeer verhelderend. Ik hoop dat wat er besproken is enigsinds uitkomt.
Nogmaals bedankt en we spreken elkaar.
Gr. Astrid




Ervaring van Astrid met paragnost Astrid   Ervaring van Astrid met paragnost Astrid   Ervaring van Astrid geplaatst op 9 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid, Het heeft me zo deugd gedaan met je te kunnen bellen. Ik neem de kans waar want zoals je zegt je krijgt soms een eenmalige kans.ik ga ze vastnemen,bedankt Astrid voor de raadgevingen Liefs in licht en in liefde,Inge




Ervaring van Inge met paragnost Astrid   Ervaring van Inge met paragnost Astrid   Ervaring van Inge geplaatst op 25 september 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Hoi Astrid je bent een heerlijke spontane open vrouw en ik vind je readings geweldig. Eerlijk en duidelijk. Heb een heel goed gevoel bij jou. Je voelt de dingen heel goed aan en ik ben benieuwd of het zo gaat lopen zoals jij het aanvoelt
Bedankt voor alles en tot bellens
Groetjes Miranda





Ervaring van Miranda met paragnost Astrid   Ervaring van Miranda met paragnost Astrid   Ervaring van Miranda geplaatst op 27 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Hoi Astrid,

Dank voor al je inzichten. Je raakte mij meteen toen je wist te zeggen door wie onze problemen veroorzaakt werden. Veel dank en we spreken elkaar weer.

Gr Moeniek





Ervaring van Moeniek met paragnost Astrid   Ervaring van Moeniek met paragnost Astrid   Ervaring van Moeniek geplaatst op 22 mei 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve lieve Astrid, ik heb je vandaag gesproken en ik heb heel veel kracht en energie van je gekregen. Ik geloof heel erg dat wat je me hebt voorspelt zal uitkomen. Maakte me ontzettend veel zorgen, maar na jouw gesproken te hebben weet ik en heb heel veel hoop gekregen dat alles zeker goed zal komen. Ik zal zeker contact met je opnemen. Heel veel liefs XXX




Ervaring van Roxanna met paragnost Astrid   Ervaring van Roxanna met paragnost Astrid   Ervaring van Roxanna geplaatst op 27 april 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Astrid
  Ervaring met paragnost Astrid
  Lieve Astrid,
Onwijs bedankt voor je luisterend oor en de inzichten die je mij hebt gegeven. De oefeningen zal ik trouw doen. Dank je wel voor de hoop die je mij hebt gegeven.
Liefs,
Inge





Ervaring van Inge met paragnost Astrid   Ervaring van Inge met paragnost Astrid   Ervaring van Inge geplaatst op 17 januari 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden