Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met paragnost Desteny   Ervaring van  met paragnost Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny is echt super goed. Ze wist zonder dat ik dat vertelde over mijn ex en dat er een i in zijn naam is. Nu nog afwachten of de voorspelling uitkomt.
Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Desteny   Ervaring van S met paragnost Desteny   Ervaring van S geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny,

Ik spreek jou al geruime tijd. Je weet verbazingwekkend altijd details te benoemen die ook exact aan de orde zijn en uitkomen. Je bent een topper en zeker de moeite waard om te bellen.

Liefs Daniella.




Ervaring van Daniella met paragnost Desteny   Ervaring van Daniella met paragnost Desteny   Ervaring van Daniella geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Medium ever. Zo blij dat ik je weer gevonden heb dit medium is recht door zee en heeft het 1000% goed. Desteny bedankt voor alles en tot snel dikke knuffel.




Ervaring van Danielle van het boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van het boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van het boek geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny ken ik al erg lang en altijd zit ze goed. Dit keer ook met mijn ernstig zieke kat. Ze wist de dag van overlijden. Dan heb je toch veel kwaliteit in huis. Maar dat weet ik al jaren. Desteny geeft zonder info vooraf snel en bondig antwoord op je vragen. In het verleden veel andere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Top. (EMB).




Ervaring van E. met paragnost Desteny   Ervaring van E. met paragnost Desteny   Ervaring van E. geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze kon direct dingen vertellen over een specifieke persoon, zonder dat ik wat zei. Ze laat je ook met een gerust hart ophangen. Hopelijk komen haar voorspellingen uit, maar als ik de andere recensies moet geloven dan zit dat goed.




Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze kon direct dingen vertellen over een specifieke persoon, zonder dat ik wat zei. Ze laat je ook met een gerust hart ophangen. Hopelijk komen haar voorspellingen uit, maar als ik de andere recensies moet geloven dan zit dat goed :).




Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Als je het even niet meer weet, ben je bij deze lieve vriendelijke vrouw op het juiste adres. Duidelijk en gelijk vinger op de zere plek. Ze helpt je naar het goeie pad toe en geeft je handvatten om daar ook te blijven. 1 van de zeer weinige hier die het goed ziet, begrijpt en je ook begeleidt. Dank je wel X.




Ervaring van Carolien met paragnost Desteny   Ervaring van Carolien met paragnost Desteny   Ervaring van Carolien geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met paragnost Desteny   Ervaring van R. met paragnost Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met paragnost Desteny   Ervaring van Suzanne met paragnost Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met paragnost Desteny   Ervaring van jarige dame met paragnost Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Destiny heeft een perfecte omschrijving gegeven van wat er speelt in mijn relatie. Zij heeft ook de man in kwestie goed beschreven. Ongelofelijk wat zij doorkrijgt. Ik hoop dat de voorspellingen ook gaan uitkomen.
Lieve groet,
Rozenblaadje.




Ervaring van Rozenblaadje met paragnost Desteny   Ervaring van Rozenblaadje met paragnost Desteny   Ervaring van Rozenblaadje geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Begin januari eens overlegd over de zaak en ja, er is toch heel wat uitgekomen. Het was tijd voor een nieuwe stand van zaken en nieuwe inzichten. Bedankt hiervoor. Groetjes. T.




Ervaring van T met paragnost Desteny   Ervaring van T met paragnost Desteny   Ervaring van T geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny
Wat een lieve vrouw bent u en ja hoor u verspelling is uit gekomen echt zo leuk, dank u wel voor u geduld en de energie die u geeft tot snel mirjam.




Ervaring van Mirjan met paragnost Desteny   Ervaring van Mirjan met paragnost Desteny   Ervaring van Mirjan geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met paragnost Desteny   Ervaring van Rianne met paragnost Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteney is een lieve en eerlijke vrouw heb haar net gebeld om te vertellen dat de dingen die ze vorige week zei zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest.




Ervaring van E met paragnost Desteny   Ervaring van E met paragnost Desteny   Ervaring van E geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Hoi desteny
Bedankt voor u gerustelling van vandaag .




Ervaring van Mirjam met paragnost Desteny   Ervaring van Mirjam met paragnost Desteny   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met paragnost Desteny   Ervaring van A. met paragnost Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J met paragnost Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met paragnost Desteny   Ervaring van marion met paragnost Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny jij bent een supervrouw, hoe goed jij kan invoelen, wowww alles klopt gewoon, jouw frequentie werkt zo snel en correct ook

Dank je wel en bel je eind vd week weer even

Fijne dag,

R.




Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Alles wat Desteny zegt klopt. Ik hoef niets te zeggen. Ze komt zelf met de vragen en antwoorden. Zelfs dingen die ik diep had begraven.
.




Ervaring van Joyce met paragnost Desteny   Ervaring van Joyce met paragnost Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny,
Ik sprak je vanmiddag en ik zat er helemaal doorheen. Op een mum van tijd heb je me kracht gegeven om mijn negatieve gevoelens om te zetten naar positieve. Dit had ik vandaag zo nodig, dank je wel lieverd.
Dikke knuf.




Ervaring van Val met paragnost Desteny   Ervaring van Val met paragnost Desteny   Ervaring van Val geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met paragnost Desteny   Ervaring van Cynthia met paragnost Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met paragnost Desteny   Ervaring van Ingrid met paragnost Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.




Ervaring van Joukje met paragnost Desteny   Ervaring van Joukje met paragnost Desteny   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiŽ.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Desteny   Ervaring van Rita met paragnost Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Alle vragen waren goed. Vanaf het begin tot het einde. Ik heb duidelijkheid en rust. Hele lieve mevrouw. Ik ga zeker vaker bellen echt ongelofelijk hoe goed ze alles had. Topper.




Ervaring van N met paragnost Desteny   Ervaring van N met paragnost Desteny   Ervaring van N geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, heb weer een mooie Reading ontvangen. Desteny is een hele lieve vrouw die alles heel zuiver ziet en alles komt ook uit. Lieve Desteny jij bent een engel. Heel veel liefs van A&R.




Ervaring van A&R met paragnost Desteny   Ervaring van A&R met paragnost Desteny   Ervaring van A&R geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met paragnost Desteny   Ervaring van A.S met paragnost Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden