Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter. Alles, letterlijk alles wat u voorspeld heeft is uitgekomen. Uw advies heeft alles nog positiever laten verlopen. Hoe moeilijk de situatie ook was, u bleef erbij hoe het zou uitpakken en u heeft altijd gelijk gehad. Ik ben dankbaar dat ik nooit heb opgegeven en ook al was ik vaak koppig. U heeft me letterlijk bij gestaan en erdoor heen gesleept. En u verdient alle lof, en u bent echt super geweldig. Dank u wel is te weinig voor woorden. Moge deze goddelijke universum u zegenen en uw wensen laten uitkomen. We love you Gunter. San en de familie.




Ervaring van San met paragnost Gunter   Ervaring van San met paragnost Gunter   Ervaring van San geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik ga ervan uit dat Gunther gelijk heeft, sommige dingen kloppen echt wat hij heeft geschreven. die kon hij niet weten. Wow.




Ervaring van Kit met paragnost Gunter   Ervaring van Kit met paragnost Gunter   Ervaring van Kit geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, je had gelijk over wat mijn werk betreft. Ik hoop dat de andere voorspelling ook snel zal uitkomen. Groetjes Judith.




Ervaring van Judith met paragnost Gunter   Ervaring van Judith met paragnost Gunter   Ervaring van Judith geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor het eerlijk gesprek en uw advies. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. En over mijn oma had u vorig keer ook gelijk.




Ervaring van Sa met paragnost Gunter   Ervaring van Sa met paragnost Gunter   Ervaring van Sa geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Fijn om je weer ff te spreken. Je bent een schatje en goed in je werk. Hartelijk bedankt, je bent een aanrader.




Ervaring van Wendie met paragnost Gunter   Ervaring van Wendie met paragnost Gunter   Ervaring van Wendie geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Je had gelijk Gunter. Ze heeft ze ingeleverd. Bedankt voor de bevestiging die ik nodig had om er van overtuigd te zijn dat ze ze weggenomen had. Top.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieverd wil ik u bedanken voor alles. U bent echt een super lieve oprechte medium. Ik ga u snel weer spreken schat. Alles komt vast goed. Nogmaals dank. Tot heel gauw schat. Xxx san.




Ervaring van San. met paragnost Gunter   Ervaring van San. met paragnost Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 5 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieverd. Sorry dat ik u niet meer kon bereiken. Dat luktte even niet op dat moment. Maar super dank voor alles he. En uw Nederlandse taal is enorm gevorderd. Super mooi om dat te horen. Echt heel fijn. Merci merci merci. Knuffels mama en san xxx.




Ervaring van San met paragnost Gunter   Ervaring van San met paragnost Gunter   Ervaring van San geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter is in 1 woord WOW. Zo zuiver en helder in zijn waarnemingen, zo gedetailleerd en raak. Alles voelt "juist" bij hem, vertrouwd. Voor mij voelt het als "thuiskomen" bij hem, oprecht en liefdevol. Humor heeft hij ook, wat het altijd heel fijn maakt. Wanneer het even wat minder gaat, is hij er altijd, met zijn steun en geeft me moed om door te gaan en niet op te geven. Merciekes lieve Gunter. xxx karolien.




Ervaring van karolien met paragnost Gunter   Ervaring van karolien met paragnost Gunter   Ervaring van karolien geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Beste Gunter, U zei dat het contact terug komt. Dit is al uitgekomen. Benieuwd of de rest ook uitkomt.




Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter. Dank je wel voor al jouw vertrouwen in mijn moeilijke tijd. Deze tijd is, door jou voorspeld, gelukkig ten einde gekomen en een nieuw begin is daar. Ik kies nu voor mezelf en liefde. Mede dankzij jou. Dank.




Ervaring van Iriske met paragnost Gunter   Ervaring van Iriske met paragnost Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter bedankt you are the best. Je voelt de dingen goed aan paar dingen zijn al uitgekomen in korte tijd. Bedankt je bent een fijn persoon om mee te praten groetjes.




Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Het eerste contact en kreeg een uitgebreid en volledige uiteenzetting van onze situatie. Wat je over mij zegt klopt alvast en een aantal zaken over hem weet ik ook dat die kloppen, dus. Nu hopen dat de rest ook uitkomt.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, zoals je zei is het allemaal goedgekomen. Het was dus echt gewoon een loemp kieke dat tot besef is gekomen. Gewoon wauw hoe jij mensen en situaties kan aanvoelen. Nu op naar een mooie toekomst. Dank je wel. Nanny.




Ervaring van Nanny met paragnost Gunter   Ervaring van Nanny met paragnost Gunter   Ervaring van Nanny geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter vertelde zonder iets te zeggen .Dat Esther terug in mijn leven komt.Laat iets weten als het uit komt.




Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Veel beterschap en sorry dat ik wegviel. Karaktereigenschap van mijn zus klopte helemaal en over dat andere moeten we gaan zien. Topper.




Ervaring van Thee met limoen met paragnost Gunter   Ervaring van Thee met limoen met paragnost Gunter   Ervaring van Thee met limoen geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Bijna van mijn stoel gevallen van verbazing. De details dat deze man weet ( in alles ), kiekevel. Kon nog uren praten bv over mijn spirituele groei. Zal dus zeker weleens terugbellen, als ik erdoor geraak.




Ervaring van Kim met paragnost Gunter   Ervaring van Kim met paragnost Gunter   Ervaring van Kim geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Super goed hij kon alles uit zichzelf vertellen. Zonder dat ik de vraag had gesteld waarvoor ik belde. You are the best.




Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy met paragnost Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Schat. We praten daar nog wel een keer over. Verassingen zijn ook leuk. Maar wel super spannend want ik ben gek op kinderen. Dank in ieder geval. We bellen gauw weer. Dikke knuffel San xxx.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Mijn beste vriendin gaat niet scheiden,ze zaten op het punt. U had gelijk.




Ervaring van Af met paragnost Gunter   Ervaring van Af met paragnost Gunter   Ervaring van Af geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hi Gunter, ik heb de baan gekregen. Juist gezien. Dankjewel.

Groetjes van het negatieve meisje ;-).




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Belde Gunter op en nadat ik hem had gegroet, beschreef hij hoe ik me voelde.geweldig hoe hij dingen zo kan benoemen zonder informatie. Een van weinige die zo goed is op de lijn.




Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal met paragnost Gunter   Ervaring van Voetbal geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, Mooi mens. Bedankt voor wie u bent, voor alles wat u doet. Altijd recht uit het hart en niet omdat het moet. U bent er 1 uit de miljoenen. Daarom heel veel liefs knuffels en zoenen. Ik hoop dat al u wensen ook uit mogen komen. Dank u dat u in mijn leven bent gekomen. Lieve mensen meneer Gunter is de beste, oprechtste en puur en zuiver. Hij is integer en positief en alles wat hij voorspeld komt zowiezo uit. Dank voor alles lief, mooi mens. We bellen tot gauw schat xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank voor alles onze lieve Gunter. Gunter is de beste en alles wat hij zegt komt uit. Geen twijfel mogelijk. Tot gauw schat. Xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dankjewel voor je eerlijke gesprek en je openheid en je persoonlijke verhaal dat je met me deelde . Dat waardeer ik erg . Ook dan voor je mooie woorden over mij die me zelfs ontroerde . En voor de hulp die je me bied. Liefs i .




Ervaring van I met paragnost Gunter   Ervaring van I met paragnost Gunter   Ervaring van I geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Diverse keren een email consult gehad met Gunter.Hij blijft er bij dat ik met E een relatie krijg.Hopelijk komt het uit.
Gr.J.




Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john met paragnost Gunter   Ervaring van john geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter vandaag 7/2 gesproken je weet zeker dat hij terug gaat komen en gaat contacteren. Hoop dat het allemaal uitkomst zoals je hebt voorspeld volgens jou gast niet lang duren. Ik laat het je zeker weten. Geduld. Qua werk kont ook goed ga zelf hoger op .




Ervaring van Saba met paragnost Gunter   Ervaring van Saba met paragnost Gunter   Ervaring van Saba geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank u ik zal het toch overwegen lieve schat. Mijn excuses dat de verbinding verbrak. Maar we bellen zeker gauw weer ok. Liefs san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 1 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  1 woord wauw.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  1 woord wauw.




Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M met paragnost Gunter   Ervaring van M geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  We bellen gauw schat. Super dank. Liefs San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve schat. Ik heb uw advies opgevolgd. En me vader heeft vandaag contact gemaakt. Hij was zoo lief. Het kloptte allemaal. Maar ik ga u zeker bellen van de week. Ik heb nog meer goed nieuws. U bent echt de geweldigste. Ik ben zo dankbaar Gunter. Vooral naar u toe. Merci merci merci. We love you. Dikke knuffel van mama en mij. Xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank u voor alles. U bent geweldig. We bellen gauw. Groetjes San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik bel je zo weer gunter.




Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden