Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Kiki
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki zoals je deze morgen zegde contact is gekomen van zijn kant. Nu afwachten .




Ervaring van Leyla met paragnost Kiki   Ervaring van Leyla met paragnost Kiki   Ervaring van Leyla geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Beste Kiki heb jou gevraagd of het nog goedkomt en je wist direct dat er andere mensen zich bemoeien hierin zonder dat ik maar iets zei. Je gaf me ook hoop en vertrouw hierop. Ik bel je gauw terug je bent een topper en lief mens om mee te praten xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Deze morgen telefonisch gebeld met jou met de vraag of het allemaal zou goed komen met mijn vriend. Meer vroeg ik niet. Je begon te vertellen wat er aan de hand was zonder dat ik zelf iets had vermeld. Ik weet nu ook dat het goedkomt omdat de liefde oprecht en puur is. Hopelijk heb je gelijk dat hij me zal contacteren Deze maand februari. Ik hou je zowieso op de hoogte. Je bent oprecht eerlijk en je vraagt niet uit. Je bent meer dan een 10 waard op deze site.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met paragnost Kiki   Ervaring van Leyla met paragnost Kiki   Ervaring van Leyla geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, wat was je weer helder en fijn om met je te spreken. Ik ben een zeer onrustig persoon maar je hebt me weer even de kracht gegeven ,en hoop echt dat het mag uitkomen.
Bedank lieve Kiki tot horen.




Ervaring van Maggy met paragnost Kiki   Ervaring van Maggy met paragnost Kiki   Ervaring van Maggy geplaatst op 30 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, tekort tijd sorry. Ik kon je niet bedanken.
Bij deze : heel erg bedankt. Lieve Groet Daphne xx.




Ervaring van daphne met paragnost Kiki   Ervaring van daphne met paragnost Kiki   Ervaring van daphne geplaatst op 29 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Super goed. Mijn verhuizing zou in februari plaats vinden maar Kiki bleef volhouden dat ik pas in maart zou gaan verhuizen en dan klopt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Dag lieve Kiki,
Het was heel lang geleden dat ik je nog gebeld had maar je bent nog steeds super goed en lief en snel, je rekt de tijd niet.
Je hebt me minder goed nieuws gegeven over m'n papa maar ik begrijp het.
Je hebt wel heel goed nieuws door gekregen i.v.m werk en het financiele en ook i.v.m de liefde.




Ervaring van Annick met paragnost Kiki   Ervaring van Annick met paragnost Kiki   Ervaring van Annick geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieverd. Ik spreek je al een lange tijd. Laatst heb ik je gesproken over de liefde en werk. Over beide onderwerpen zijn je voorspellingen zoals altijd uitgekomen. Zelfs de persoonsomschrijving van mijn gesprekspartners. Ik laat het je snel weten als ik het vervolggesprek achter de rug heb. Dank je wel, ook voor je oneindige geduld. Heel veel liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Hoi beste Kiki, ik heb je al eerder een paar keer gebeld en altijd fijne readings gehad. Ik wil je graag nog een keer spreken, maar ik werk elke dag tot 19:00. Zou je eventueel vandaag online kunnen komen om 21:00? Dat zou echt super zijn. Groetjes, Vanessa .




Ervaring van Vanessa met paragnost Kiki   Ervaring van Vanessa met paragnost Kiki   Ervaring van Vanessa geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve, Lieve, Kiki
Helaas tijd om.
Ik kon je niet bedanken.
Ik houd je zeker op de hoogte.
Dankje je wel lieverd.

Knuffel, Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Kiki   Ervaring van Daphne met paragnost Kiki   Ervaring van Daphne geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Alweer gelijk gehad. Alles uitgekomen wat je altijd heb gezegd. Bedankt voor je duidelijke en eerlijke readings. Dank je wel voor wie je bent prachtig mens.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met paragnost Kiki   Ervaring van Enya met paragnost Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, wat fijn jou gesproken te hebben.
Je zei rake dingen.
Klinkt heel overtuigend.
En een leuke vrolijke meid.
Dankje wel.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Kiki   Ervaring van Daphne met paragnost Kiki   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Ik heb Kiki weer mogen spreken en haar inzichten zijn zo mooi en zuiver dat ik daar stil van werd. De voorspellingen die zij een tijd geleden heeft gedaan blijft zij nog steeds bevestigen. Kiki, je bent een mooi mens.




Ervaring van Ineke met paragnost Kiki   Ervaring van Ineke met paragnost Kiki   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Dankjewel Kiki voor het best lange gesprek gisteren.
Ongelooflijk hoe snel jij contact legde onverwachts, maar ik kon het direct plaatsen met een recent overleden dierbare.

Dankjewel.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Kiki   Ervaring van Karin met paragnost Kiki   Ervaring van Karin geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Dankjewel voor al je hulp Kiki. Je sleept me echt door een lastig proces heen. Ik vertrouw jou volledig. Je geeft me hoop voor de toekomst. Ik houd je op de hoogte. Dank voor je eerlijkheid. Liefs I.




Ervaring van I met paragnost Kiki   Ervaring van I met paragnost Kiki   Ervaring van I geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met paragnost Kiki   Ervaring van K met paragnost Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, je voorspelling is idd uitgekomen. Een ex die het moeilijk vind om achterste van zijn tong te laten zien en schaamt om contact op te nemen. Je voorspelde dat hij het toch ging doen.
Hij heeft contact opgenomen. Nu afwachten wat hier het gevolg van is en of de gesprekken zo verlopen zoals jij het gedetailleerd omschreef. Your the best. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, ik heb d'r net weer gesproken. Dit doe ik al enige tijd. Ik wil je hartelijk bedanken voor alle gesprekken, voorspelling, kracht en positiviteit die je mij hebt gebracht. Ik wens jouw fijne feestdagen ondanks de wereld weide situatie waarin we zitten en een zeer positief 2021 met alle goeds erin. Je bent mijn topper. X.




Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met paragnost Kiki   Ervaring van M met paragnost Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, We spreken elkaar regelmatig en stukje bij beetje komen jouw voorspellingen uit.
Ik geloof in jouw en ik heb vertrouwen in wat jij voorspelt, het is allemaal echt zo duidelijk. Je bent mijn favoriet. Tot de volgende keer lieve mooie wonderbaarlijke Kiki.




Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Niki, bedankt voor alle lichtpuntjes. Fijn je weer gesproken te hebben. Bel je zeker terug. Ing.




Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.




Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, ik heb al heel veel met jou gebeld en jij bent al jaren een steun en toeverlaat voor mij. Jij weet altijd de juiste woorden te zeggen om mij gerust te stellen. En wat je ook zegt, het komt altijd uit. Jij hebt een enorm gevoel van wat er zich afspeelt en hoe het gaat verlopen. Dat stelt mij gerust. Als het minder positief is ben ik er tenminste op voorbereid. Jij geeft ook vele tips en soms ook wel een een waarschuwing. Dankjewel voor je geduld en je hulp dag en nacht. Je doet dat super, doe zo voort. Ik zou je niet meer kunnen missen. Je bent een echte vriendin geworden.




Ervaring van P met paragnost Kiki   Ervaring van P met paragnost Kiki   Ervaring van P geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Kiki mooie stem om te horen wat je allemaal voorspelt en ook zuiver, maar ook die uitkomen. Je hebt steeds vast gehouden aan je voorspelling en het heeft gewerkt. Blijer dan dat ik nu ben kan niet. Over het vervolg gaan wij ook praten binnen kort. In ieder geval ben jij mijn kanjer. Dikke knuffel.




Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Ha Kiki, bedankt voor je leuke gesprek.
Ga je zeker weer bellen.
Groetjes Ingrid.




Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Wat ben jij een super leuke persoon.
Alleen door je stem alleen al, maak je een dag helemaal goed, en dan hoef je nog geen antwoord te hebben op de vragen waarom je belt.
Je hebt mij ook een heel fijn antwoord gegeven, maar het was de manier waarop dit gesprek ging dat mij vreugde heeft gebracht.
Dankjewel
.




Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce met paragnost Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Hallo Kiki,
we hebben net weer gesproken. Wat ben jij kalm en rustig in jouw waarnemingen en wat ben je goed wat je voorspelt. Tijdens ons gesprek kunnen we ook lachen en dat vind ik fijn. We gaan elkaar snel weer spreken met goed nieuws. Ik ben blij met jouw.

Dag lieve Kiki.




Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Altijd open spontaan en eerlijk. En ook via mailcontact, wat moeilijker is denk ik, om situaties in te schatten. Kiki , zoon heeft betreffend appt gekocht. Natuurlijk verdiend u veel sterren., C.




Ervaring van C. met paragnost Kiki   Ervaring van C. met paragnost Kiki   Ervaring van C. geplaatst op 22 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki,
weer een voorspelling die is uitgekomen. Tis de moeite waard geweest geduld te hebben. Je bent goed zuiver rustig en aangenaam persoon om mee te praten.
De virtuele bloemen heb je ook verdiend.
Tot de volgende voorspelling.
Dank je wel.




Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Hoi Kiki, dankjewel voor het emailconsult. Ik waardeer zo jouw onverbloemde woorden, je maakt het niet mooier dan het is, of sneller dan het gaat, wel heel meelevend en op een zachte manier schrijf je wat er speelt. Ik mag heel fijn nieuws verwachten dit jaar maar moet daarvoor nog veel geduld en tijd trotseren. Waarom of hoe, geen idee, maar mijn intuitie vertrouwt je. Ik geloof en voel ook dat je voorspellingen gaan uitkomen. Voor mij ben je elke euro waard, heel knap in wat je doet en volgens eigen gevoel ook heel oprecht. Dankjewel Kiki. Groetjes, S.




Ervaring van S met paragnost Kiki   Ervaring van S met paragnost Kiki   Ervaring van S geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Beste Kiki,

Zo medelevend.
Mooi.
Dankbaar.
Fijn dat je op deze manier mensen kan steunen.

Fijne avond.




Ervaring van Marijke met paragnost Kiki   Ervaring van Marijke met paragnost Kiki   Ervaring van Marijke geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Alleen maar liefde voor Kiki

Such a beautifull Angel

Knuffels van mij
.




Ervaring van Your biggest fan met paragnost Kiki   Ervaring van Your biggest fan met paragnost Kiki   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, je bent geweldig, heel behulpzaam en
goeie uitleg en zeer nauwkeurig in je voorspellingen. Ga zo door, ook veel gelachen met je. Ook bedankt voor je bevestigingen, dikke knuffel van me. You made my day. Voor mij ben je een topper.




Ervaring van Grote fan met paragnost Kiki   Ervaring van Grote fan met paragnost Kiki   Ervaring van Grote fan geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Kiki, we hebben net uitvoerig gesproken over een voorspelling die je in maart heb gedaan en die uitgekomen is. Je voelt de dingen echt zo zuiver aan. Het is heel prettig met jouw te praten. Dank je wel mijn Engel.

Dikke knuffel.




Ervaring van moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van moedertje met paragnost Kiki   Ervaring van moedertje geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden