Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lili
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Ik was een beetje van slag omdat wat ik gisteren van een ander medium hoorde niet klopte met wat ik zag.
Aangezien Lili hetzelfde zegt laat ik alles maar los en ik vertrouw erop dat wat voor mij bestemd is zijn weg naar mij zal vinden.
Lili heeft een prettige stem, fijne energie en komt snel met wat zij ziet. X




Ervaring van F. met paragnost Lili   Ervaring van F. met paragnost Lili   Ervaring van F. geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Wat ben jij een eerlijk en oprecht mens, voelde me gewoon een beetje van m,n sokken geblazen. Heel erg bedankt voor je fijne reading ik kan hier weer mee voor uit.

Dankjewel lieve Lili xx




Ervaring van Mar met paragnost Lili   Ervaring van Mar met paragnost Lili   Ervaring van Mar geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik kan niks anders zeggen dan dat je een warmhartige paragnost bent, dankje voor de inzichten die je mij hebt gegeven.

Veel liefs Anouk





Ervaring van Anouk met paragnost Lili   Ervaring van Anouk met paragnost Lili   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Heb een aantal werken terug met lili gesproken. 1 voor 1 zijn al haar voorspellingen uitgekomen. Deze medium is een topper! Echt een aanrader.




Ervaring van Mariska met paragnost Lili   Ervaring van Mariska met paragnost Lili   Ervaring van Mariska geplaatst op 27 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Hoi Lili
Ja ik moet zeggen ben het met jou helemaal eens. Qua vriendschap voel ik het ook zo aan.
Bedankt voor de goede Reading en alles klaart zich wel uit. Bedankt. grt Do




Ervaring van Doortje met paragnost Lili   Ervaring van Doortje met paragnost Lili   Ervaring van Doortje geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, je bent zo bijzonder. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Dankjewel! Liefs D




Ervaring van Denise met paragnost Lili   Ervaring van Denise met paragnost Lili   Ervaring van Denise geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lili,

Keer op keer zit jij goed, je ziet het snel en geeft mij altijd weer een beter gevoel.
Ik ben erg blij en tevreden over je.

Tot snel weer - M





Ervaring van Mieke met paragnost Lili   Ervaring van Mieke met paragnost Lili   Ervaring van Mieke geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Super goed gesprek gehad met Lili. Ze is heel goed met haar voorspellingen. Echt een aanrader als je ergens meezit.
Liefs Mir




Ervaring van Mireille met paragnost Lili   Ervaring van Mireille met paragnost Lili   Ervaring van Mireille geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, Wat voelde ik me beroerd toen ik jou belde. Gevoel alsof ik zoveel bakstenen in me maag had. Binnen 5 minuten voelde ik me al wat beter. Ik heb antwoord gehad op al mijn vragen en voelde me zo goed weer. Super bedankt. groetjes Jo.




Ervaring van Jolanda met paragnost Lili   Ervaring van Jolanda met paragnost Lili   Ervaring van Jolanda geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, je bent een topper. Ik heb je raad opgevolgd vanwege de school voor onze middelste zoon. De gesprekken verliepen precies zoals je zei. Door jouw goede zien heb ik doorgezet. Nu nog in afwachting op een bericht voor de studie voor onze oudste zoon. Je ziet dat dit ook goed gaat komen. Ik laat het zsm weten. xx T




Ervaring van Tony met paragnost Lili   Ervaring van Tony met paragnost Lili   Ervaring van Tony geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Enorm veel geduld moeten bewaren om jouw toe te kunnen spreken maar jij bent erg goed. Ik wil je super bedanken voor je adviezen en jou motivatie en eerlijkheid. Ik waardeer het enorm en zal direct bellen als, ik meer weet.
heel veel liefs, Inge




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Het was een goede reading. Wat bof ik toch, dat ik jouw hier heb mogen ontdekken. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.




Ervaring van Marjorie met paragnost Lili   Ervaring van Marjorie met paragnost Lili   Ervaring van Marjorie geplaatst op 3 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dankjewel, alles is uitgekomen!
Anne




Ervaring van Anne met paragnost Lili   Ervaring van Anne met paragnost Lili   Ervaring van Anne geplaatst op 19 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Het was een heel fijn gesprek.
Dankuwel Xx.




Ervaring van Christa met paragnost Lili   Ervaring van Christa met paragnost Lili   Ervaring van Christa geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dank u voor u raad . Ik ga geduldig afwachten.

Gr
.




Ervaring van Ano met paragnost Lili   Ervaring van Ano met paragnost Lili   Ervaring van Ano geplaatst op 24 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lilly is verbazingwekkend acuraat. Ze slaat herhaaldelijk de spijker op z'n kop, vol overtuiging. Zonder ook maar even aanwijzingen te geven komt ze tot een visie op een volledige situatie. Van daaruit schetst zij de ontwikkelingen. Top.




Ervaring van Jelle met paragnost Lili   Ervaring van Jelle met paragnost Lili   Ervaring van Jelle geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Het is gekomen Lili. U hebt gelijk gehad. Ik durfde er niet meer op te hopen maar u heeft gelijk gekregen. Merci en tot snel weer.




Ervaring van anoniem met paragnost Lili   Ervaring van anoniem met paragnost Lili   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik bel je regelmatig eens op ik wacht eind april af en als het nieuws komt laat ik het je weten, ik ben benieuwd.

Groetjes tot later.
Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, Ik bel u heel vaak, soms weleens dagelijks. Over een verhuizing, kinderen of man. U geeft mij altijd weer moed en stelt me altijd gerust. De voorspellingen komen ook altijd uit.

Liefs, A.




Ervaring van a met paragnost Lili   Ervaring van a met paragnost Lili   Ervaring van a geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Ik bel Lili al een jaar of twee wanneer ik behoefte heb aan een klankbord. Lili is eerlijk, snel en onthoudt je verhaal ook. Haar voorspellingen komen uit. Tijd is weliswaar een lastige, maar wat ze zegt komt vroeg of laat uit. Haar geduld is ook fijn, heb niet het gevoel dat er over mij geoordeeld wordt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lili   Ervaring van Anoniem met paragnost Lili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik praat graag met jou, je blijft altijd bij je zelfde voorspelling.

Ik zal je nog regelmatig bellen want ik voel mij goed bij jou.
Grs.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dank je wel. Jij bent een topper.




Ervaring van Els met paragnost Lili   Ervaring van Els met paragnost Lili   Ervaring van Els geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dankjewel Lili, voor jouw fijne reading. Niet langdradig, maar lekker to the point. Na ons gesprek kwam er, na vele maanden, een soort rust in mij. Een einde aan de wanhoop. Je ziet voelt meteen wat er speelt. Je kon mij laten weten dat het over een paar weken beter zou gaan en over een half jaar stukke beter. Dat is realistisch en kan ik plaatsen. Ik heb nu houvast en heb een rots vast vertrouwen in deze voorspelling. Ik verheug me op de toekomst.
Ik wens je een gelukkig, gezegend en gezond 2021 toe. Liefs, Steffie .




Ervaring van Steffie met paragnost Lili   Ervaring van Steffie met paragnost Lili   Ervaring van Steffie geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili, ik sprak je deze morgen over mijn mama, je zei me het zal half januari volgend jaar gebeuren als het zover is dan laat ik het je weten, echt ik hoop dat het in orde komt voor mij.
Dat mijn droom mag uitkomen, ik ben echt benieuwd.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili, heb u voorst eerst gehoord ,maar u kwam direct tot inzicht zonder info. Bedank hiervoor Vroege vogel.




Ervaring van Vroege vogel met paragnost Lili   Ervaring van Vroege vogel met paragnost Lili   Ervaring van Vroege vogel geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lili is een heel duidelijk en goed medium. Ziet het snel en zoals het is, en heeft een rustgevende stem. Heb weer hoop.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lili   Ervaring van Anoniem met paragnost Lili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lili helpt mij elke keer als ik haar bel met heel veel geduld en haar voorspellingen komen uit.
Als Lili zegt dat het goed komt, komt het ook echt goed.
Bedankt Lili.




Ervaring van S met paragnost Lili   Ervaring van S met paragnost Lili   Ervaring van S geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Dag Lili, ik wil je heel erg bedanken voor je goede informatie. Die ik nu erg nodig heb ivm mijn ex man. ik heb je nu 2 keer gebeld en je zit er heel juist op. Ik raad je heel erg aan, 5 sterren. Groetjes.




Ervaring van Kris met paragnost Lili   Ervaring van Kris met paragnost Lili   Ervaring van Kris geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Hallo Lili, je zei onlangs dat er geld naar me toe zou komen, had zelf geen idee wat of hoe. Wel je had weer een keertje gelijk, zoals zovele keren. Vandaag brief ontvangen dat ik nog recht heb op een premie anno 2017, had daar geen benul van. Je bent geweldig. Zoveelste maal juist dus ik blijf vertrouwen hebben in wat je me zegt met een lach naar de liefde. Dankjewel, een trouwe beller.




Ervaring van trouwe beller met paragnost Lili   Ervaring van trouwe beller met paragnost Lili   Ervaring van trouwe beller geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Bedankt lieve Lili jij bent de bovenste beste, bedankt voor je steun. Zonder langdradig te zijn gaf je duidelijk aan wat op mij afkomt. Jij bent zeker bij de beste op deze lijn. Bedankt voor de hulp nu ik het zo moeilijk heb X.




Ervaring van R met paragnost Lili   Ervaring van R met paragnost Lili   Ervaring van R geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, een tijdje terug had ik een kleine aanrijding met de wagen. Je zei dat ik geen gevolgen ging hebben voor me. Na enige tijd meldde de tegenpartij dat ze de documenten toch bij de verzekering gingen binnenbrengen. Ik was dus zeer teleurgesteld. Echter nu, een 3mnd later, krijg ik bericht van de verzekering dat de tegenpartij akkoord gaat met een rug-aan-rug regeling, dit wil zeggen ieder betaald zijn eigen schade. Je had dus wel gelijk. Net zoals zovele keren. Een echte topper. Bij deze wil ik je dan ook bedanken voor al de steun die je me al geboden hebt en ik blijf geloven in mijn grootste hoop die volgens jou zal uitkomen. Liefs een heel frequente beller en grote fan, C.




Ervaring van C. met paragnost Lili   Ervaring van C. met paragnost Lili   Ervaring van C. geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Bedankt lieve Lili om er altijd te zijn voor mij. Je geeft mij troost en sterkte om uit deze moeilijke periode te geraken. Je bent zeker 5 sterren waard en zelfs meer. Groetjes Rita .




Ervaring van Rita met paragnost Lili   Ervaring van Rita met paragnost Lili   Ervaring van Rita geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, je zat er weer boenk op dat we elkaar dit weekend zouden zien . dank voor je luisterende oor, dat je er steeds opnieuw voor me bent en je voorspellingen die kloppen als een bus. Dankzij jou blijf ik geloven dat X er op een dag weer voor me zal zijn . Dankjewel. Liefs C.




Ervaring van Caroline met paragnost Lili   Ervaring van Caroline met paragnost Lili   Ervaring van Caroline geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lili bedankt voor je steun in deze moeilijke periode in mijn leven.




Ervaring van Ineke met paragnost Lili   Ervaring van Ineke met paragnost Lili   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Ik heb deze Dame al twee maal gebeld . ik wil u bedanken voor u eerlijkheid . geduld en goede advies u heeft een klant erbij .




Ervaring van R met paragnost Lili   Ervaring van R met paragnost Lili   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden