Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lilith
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Voor mij ben je nummer 1. Het is zo fijn dat ik getroffen heb met een medium als jij. Nogmaals mijn dank voor jouw inzichten, begeleiding en luisterend oor.




Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Hi lieve Lilith.

Je hebt mij verteld dat de kans heel groot zou zijn dat ik aangenomen word. Je hebt gelijk. Ik heb de functie gekregen. Enorm blij en opgelucht. Wilde dit graag met je delen. Dikke knuffel. Je weet wel van wie ;-).




Ervaring van G met paragnost Lilith   Ervaring van G met paragnost Lilith   Ervaring van G geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Kort , duidelijk en krachtig. Heel lief en rustgevend en geeft de juiste tips. Dank je wel, ik ga je vaker bellen. Xxx.




Ervaring van Salma met paragnost Lilith   Ervaring van Salma met paragnost Lilith   Ervaring van Salma geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lilith is een super rustgevende en lieve vrouw. Ik was helemaal van slag, maar jij hebt mij rustig kunnen maken. Hopelijk komt er uit wat je mij hebt verteld over hem.




Ervaring van B met paragnost Lilith   Ervaring van B met paragnost Lilith   Ervaring van B geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lilith, jij bent de 1ste persoon die me echt een bevrijdend gevoel heeft gegeven op mijn hart. Is lang geleden dat ik nog zo een rust ervaren heb. Je bent geweldig, dank je wel.
Bel jou zeker terug na de 21ste ;-) xxx.




Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Lilith   Ervaring van Je weet wel wie met paragnost Lilith   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Bijzondere gave als je zo zuiver kan invoelend, dingen die ze niet kon weten. Ze geeft ook mooie inzichten waar ik echt iets mee kan. Dank je wel Lilith.




Ervaring van St met paragnost Lilith   Ervaring van St met paragnost Lilith   Ervaring van St geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.




Ervaring van patrick met paragnost Lilith   Ervaring van patrick met paragnost Lilith   Ervaring van patrick geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Top medium, zo vind je er geen twee in onze spitiruele wereld.
Voor mij krijg je een 12/10 zoals bij de oogarts, maar dan voor je derde oog.
Altijd klaar met een gouden raad, waar men iets kan mee doen, en die heel correct wordt voorspeld.
Dikke zoen en bedankt voor alles .
Kiki.




Ervaring van Kiki met paragnost Lilith   Ervaring van Kiki met paragnost Lilith   Ervaring van Kiki geplaatst op 11 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  In 1 woord Top. Zeker een aanrader. Sorry voor de verbinding. Mijn beltegoed was op. Veel liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met paragnost Lilith   Ervaring van Nelly met paragnost Lilith   Ervaring van Nelly geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Gewoon prachtige leggingen. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp.




Ervaring van D met paragnost Lilith   Ervaring van D met paragnost Lilith   Ervaring van D geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Heel veel liefs van mij.Lieve Lilith je maakt me weer Blij.Dikke Kus.




Ervaring van Vlinderke met paragnost Lilith   Ervaring van Vlinderke met paragnost Lilith   Ervaring van Vlinderke geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Heel goed. Geen woorden voor <3 .




Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lilith,
Ik heb je al tig keren gesproken, gisteren een email consult aangevraagd en je blijft steeds hetzelfde zeggen. Je bent een hele lieve vrouw met een heel rustgevende stem. Dankzij jou en nog wat andere mediums heb ik er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen.
Liefs C xx.




Ervaring van C met paragnost Lilith   Ervaring van C met paragnost Lilith   Ervaring van C geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lilith,Dank weer voor dit fijne gesprek.fijn jouw warmte weer te mogen ervaren,een virtuele hug.X.




Ervaring van Vlindertje met paragnost Lilith   Ervaring van Vlindertje met paragnost Lilith   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Spreek Lilith al ruim een jaar en ze is onwijs lief en begripvol en kan goed luisteren. Ze heeft het vaak goed en kan mensen en situaties zo goed omschrijven. Voor mij een topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lilith   Ervaring van Anoniem met paragnost Lilith   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lilith is goud waard. Ik heb uit haar laatste consult weer zoveel kracht geput. Niet alleen ziet ze waar ik voor sta, ze helpt me ook nog om de moed niet op te geven. Ik denk niet dat ik ooit nog een ander medium raadpleeg, het is al de 2de keer dat ze mijn situatie met een minimum aan woorden zo goed omvat.
Lilith, bedankt voor je woorden. Ik zou je het liefst van al een echte knuffel geven maar het is deze virtuele.




Ervaring van Inge met paragnost Lilith   Ervaring van Inge met paragnost Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Wat een zachte, oprechte en lieve dame ben je, ik kon me helemaal vinden in wat je vertelde. Nu kan ik weer effe verder want heb terug de energie om er toch voor te blijven gaan. Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat je dacht dat je als advocaat over kwam want jij bent veel beter en rekt ook geen tijd en ik begrijp wat je wilde zeggen en gelijk heb je. Dikke merci en tot weder horen. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met paragnost Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met paragnost Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Wat heb ik gemist Lilith, ik ben zo blij om je weer gesproken te hebben. Je zei geduld, je krijgt die baan en dat is echt uitgekomen. Dan hebt heel veel wijsheid ln pacht. Jouw liefdevolle aanpak, jouw rustige stem maakt mij altijd rustig, ik vertrouw je. <3 trouwe beller Staartje.




Ervaring van S.D. met paragnost Lilith   Ervaring van S.D. met paragnost Lilith   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lilith,
Je hebt enkele maanden een prachtige reading voor mij gedaan. Ik sta er nog altijd van versteld hoe je de situatie zo precies aanvoelde (ivm niets te forceren), want het leek alsof je "wist" over wie ik het had.
Op momenten dat ik te snel probeer te gaan, lees ik je mailtje terug en ik ondervind er tot op vandaag nog veel steun en liefde in.
Het gaat trouwens goed met ons, op ons eigen tempo.




Ervaring van inge met paragnost Lilith   Ervaring van inge met paragnost Lilith   Ervaring van inge geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lieve Lilith , dank u wel voor het mooie consult en voor u lieve woorden. U wist alles heel goed te beschrijven .Heel hartelijk dank , lieve groetjes s.b.




Ervaring van s.b met paragnost Lilith   Ervaring van s.b met paragnost Lilith   Ervaring van s.b geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Ik heb geen woorden voor deze medium. eerlijk, oprecht liefdevol, enorme gave voor helderziendheid. Blij dat ik je gevonden heb. <3 .




Ervaring van C met paragnost Lilith   Ervaring van C met paragnost Lilith   Ervaring van C geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Super leuke vrouw, voor mij nummer 1 op deze lijn.




Ervaring van Chanti met paragnost Lilith   Ervaring van Chanti met paragnost Lilith   Ervaring van Chanti geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Wat een leuk gesprek met deze dame. Ze sloeg echt de spijkers op de kop. En nog een humoristisch en helemaal haarzelf. Ik kon me in alles vinden. Dank u zeer <3.




Ervaring van Connie met paragnost Lilith   Ervaring van Connie met paragnost Lilith   Ervaring van Connie geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Mooie reading, dank je wel. Ik kon me in alles vinden.
Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen, ik heb een goed gevoel bij.




Ervaring van Nathalia met paragnost Lilith   Ervaring van Nathalia met paragnost Lilith   Ervaring van Nathalia geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Ik spreek je de eerste keer, maar heb er echt geen spijt van. Wow je kon zoveel zeggen met alleen een naam al.
Chappau.




Ervaring van Gerda met paragnost Lilith   Ervaring van Gerda met paragnost Lilith   Ervaring van Gerda geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Gewoon de allerliefste op deze lijn en zo een invoelend mens. Ze is super eerlijk, pikt de energie zo goed op van mensen, gewoonweg 10 sterren waard.




Ervaring van Devy met paragnost Lilith   Ervaring van Devy met paragnost Lilith   Ervaring van Devy geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Ik voel me zo begrepen als ik jou spreek, je hebt een enorme inlevingsvermogen zonder dat je mij naar me mond praat. Je geeft me mooie inzichten Lilith en je geeft me vertrouwen in me zelf. Je betekent veel voor mijn groei en mijn dank is groot <3.




Ervaring van D met paragnost Lilith   Ervaring van D met paragnost Lilith   Ervaring van D geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Wat een klasse dame zeg .wat zei wist te vertellen ongelooflijk moet nog wel eventjes geduld hebben maar hier twijfel ik geen moment aan dat het zal uitkomen . en zo gedetaieerd .voor mij meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met paragnost Lilith   Ervaring van rudy met paragnost Lilith   Ervaring van rudy geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Dank je wel Lilith. Je kon het allemaal perfect omschrijven: de man die tegen de muur oploopt omdat er gepraat moet worden en ik die tegen de muur oploopt omdat er niet gepraat kan worden. Hopelijk is er snel contact zoals jij voorspelde. Dank voor je bemoedigende woorden, een stuk twijfel Is bij me weg genomen.




Ervaring van Annelies met paragnost Lilith   Ervaring van Annelies met paragnost Lilith   Ervaring van Annelies geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Mooi mens ben je, zeer oprecht. je draait niet eromheen. Dank je.




Ervaring van Sandra met paragnost Lilith   Ervaring van Sandra met paragnost Lilith   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lilith, je bent geweldig, wat ben jij een zuiver medium en je legt alles zo helder uit. Sprakeloos zo goed, ik raad jou iedereen aan.




Ervaring van Juan met paragnost Lilith   Ervaring van Juan met paragnost Lilith   Ervaring van Juan geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Fijn gesprek gehad met lieve en grappige Lilith, ik moest nog nadenken over het consult net. Je wist veel te benoemen en je hebt me inzichten gegeven waarmee ik wat kan. Dank je. X.




Ervaring van Carla met paragnost Lilith   Ervaring van Carla met paragnost Lilith   Ervaring van Carla geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  voor mij ben je meer dan 5 sterren waard. Je geeft zoveel vertrouwen en je krijgt veel door van je gidsen en het klopt gewoon. X.




Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Hoi hoi, bedankt voor je consult. Je sloeg de spijkers op de kop. Je hebt een super invoelingsvermogen.




Ervaring van s met paragnost Lilith   Ervaring van s met paragnost Lilith   Ervaring van s geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden