Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Malie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Bedankt voor de mooie reading. Het geeft me lucht en ruimte. Liefs, Rose.




Ervaring van Rose met paragnost Malie   Ervaring van Rose met paragnost Malie   Ervaring van Rose geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dankjewel voor je woorden.
Ze deden niet alleen goed om te horen, maar ik zat vol met verbazing. Ik ben benieuwd.




Ervaring van Anoniem met paragnost Malie   Ervaring van Anoniem met paragnost Malie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie, ik vind jou echt super, geweldig. Dat je het even weet.
Je voorspellingen over het werk komen altijd uit. Zelfvertrouwen is het eerste geheim van succes.

Dank je wel.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie heeft vaak gelijk gekregen wat gezegd heeft. dus graag haar benaderen.
Super MEDIUM.




Ervaring van Nathatia met paragnost Malie   Ervaring van Nathatia met paragnost Malie   Ervaring van Nathatia geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie.
U had wederom gelijk.
Het gegeven advies zal ik ter harte nemen.
Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Erg duidelijk. Erg overtuigend.




Ervaring van V met paragnost Malie   Ervaring van V met paragnost Malie   Ervaring van V geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een vrouw die je de woorden uit de mond neemt uit de kern van je situatie. Je hoeft haar vrij weinig te vertellen of ze zegt rake dingen. Ik heb veel aan je advies gehad en tot nu toe alles uitgekomen. Tegelijkertijd naar het luisteren geeft haar stem je ook rust. Ik bel je zeker vaker terug.




Ervaring van Stephanie met paragnost Malie   Ervaring van Stephanie met paragnost Malie   Ervaring van Stephanie geplaatst op 8 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Allerliefste Malie, ik ben je heel dankbaar voor het " verhelderend " gesprek. Je bent een super medium, lieve groetjes.




Ervaring van marianne met paragnost Malie   Ervaring van marianne met paragnost Malie   Ervaring van marianne geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik ervaar de telefoon gesprekken als verhelderend en ze helpt me inzicht te krijgen over hoe het met de planeten eenheidsbewustzijn en dimensies gaat. Ze geeft geen antwoorden maar helpt je de juiste richting op.




Ervaring van marthe met paragnost Malie   Ervaring van marthe met paragnost Malie   Ervaring van marthe geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een heel leuk gesprek gehad. Heel wat verduidelijkt en heeft mij toch een veilig gevoel gegeven over een belangrijke vriendschap.




Ervaring van Sabrina met paragnost Malie   Ervaring van Sabrina met paragnost Malie   Ervaring van Sabrina geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie, jij bent wel de medium die tot nu toe altijd gelijk heeft gehad in de voorspellingen. Hoe rot en pijnlijk ze ook waren, ik wil je bedanken voor de waarheid.




Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dank u u heeft mij goed advies gegeven en veel hoop. Ik voel me gezien in donkere en lichte kant dus in het gehele hart en in liefde. Dank u voor al uw raad ik heb er heel veel aan. Lieve groet.




Ervaring van Mirjam met paragnost Malie   Ervaring van Mirjam met paragnost Malie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie,
Ik heb u vaker gesproken.
Terug kijkende op wat u verteld heeft kan ik zeggen dat diverse dingen zijn uitgekomen.
U vroeg mij wel eens of ik van bepaalde zaken af wist, waarop ik ontkennend reageerde.
Later kwam ik er achter dat u al gezien had wat wij nog niet wisten.
Tevens vertelde u mij dat een persoon een behoorlijke dwarsligger was.
Ook daar had u gelijk in.
Ik zal u zeer zeker weer een keer contanten.
Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik heb laatst met Malie gesproken over de nieuwe baan, ze gaf als enige medium op de lijn aan dat het niks zou worden, ze had helemaal gelijk. Vandaag samen met team leider gesproken en we hebben beide besloten dat ik voor deze functie niet geschikt was maar bood mij een baan aan zodra hij andere opdracht binnen had. Daarom heb ik malie gebeld wat ze bij zag en wacht met smart af op die voorspelling,ook klopt,ook vond ik erg knap dat ze een zwangerschap zag bij mij want ook dat klopte .Bedankt malie.




Ervaring van Anneke met paragnost Malie   Ervaring van Anneke met paragnost Malie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik had geen beltegoed meer. Ik zal aan mezelf werken en zijn vriendschap aanvaarden. U heeft gelijk malie. Dankjewel. Ik moet stoppen met hopen, hij was heel duidelijk.




Ervaring van Nunu met paragnost Malie   Ervaring van Nunu met paragnost Malie   Ervaring van Nunu geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  26 oct met Mevrouw Malie gesproken. Was een fijn gesprek ben benieuwd of ik ooit happy wordt in de liefde. U heeft wat gezegd ik hoop het afwachten maar liefs Anja.




Ervaring van anja met paragnost Malie   Ervaring van anja met paragnost Malie   Ervaring van anja geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ben super benieuwd of het gaat uitkomen.




Ervaring van Jade met paragnost Malie   Ervaring van Jade met paragnost Malie   Ervaring van Jade geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Top medium. ook voorspelling nieuwe liefde op korte termijn uitgekomen .dank je wel xxxxx.




Ervaring van Nuray met paragnost Malie   Ervaring van Nuray met paragnost Malie   Ervaring van Nuray geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie
Je hebt weer gelijk,ben door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Super blij.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een ontzettende dank u wel om mij zo goed te helpen. mij terug in mijn kracht te zetten en me heel goed te laten inzien wat ik moet doen.Je bent een heel lieve vrouw en medium.alles wat je zegde klopt als een bus.
Dikke dank u wel en ik wens je ook veel licht ,liefde en kracht toe.




Ervaring van muzikatje met paragnost Malie   Ervaring van muzikatje met paragnost Malie   Ervaring van muzikatje geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Hallo Mali, ik heb inderdaad de opdracht gekregen zoals u mij heeft aangegeven. Wederom een volledig uitgekomen Reading. Buitengewoon top.




Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Liefdevol, helder en oprecht. Dit is wat Malie bij mij oproept. Dank voor het fijne gesprek.




Ervaring van Sabina met paragnost Malie   Ervaring van Sabina met paragnost Malie   Ervaring van Sabina geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Na de eerste keer het te vergeten te hebben , zet ik daarom nu gelijk deze recentie. Omdat deze dame het meer dan waard is. Doortastend en veel respect geeft zij eerlijk en kundig haar Reading. Geef deze dame uw vertrouwen en alles word veel helderder. Groet, .




Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Lieve Malie,
dank je wel voor je prachtige reading van daarnet. Je hebt me zoveel gegeven. Dank voor je licht en heldere inzicht om verder te gaan. Het spijt me, ons gesprek werd afgebroken omdat mijn beltegoed op is. Liefs, Christine.




Ervaring van Christine met paragnost Malie   Ervaring van Christine met paragnost Malie   Ervaring van Christine geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Soms vergeet je wat je voorspeld had. Gelukkig schrijf ik alles op. Het komt altijd uit. Naast de voorspellingen leidt je mij ook steeds naar het licht met je coaching. Tot nu toe is het altijd uitgekomen. Je bent echt een kanjer
Dank
Liefs Di.




Ervaring van Dy met paragnost Malie   Ervaring van Dy met paragnost Malie   Ervaring van Dy geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik heb 3 weken geleden contact gehad. en ik had toen een relatie wat heel moeizaam liep. Malie vertelde dat ik iemand anders zou ontmoeten. 2 dagen gelden heb ik iemand ontmoet. wauww ik stond versteld. ze vertelde me nog meer wat uitgekomen is. Nu ben ik benieuwd of haar nieuwe voorspelling uitkomen. Ik zal haar zeker laten weten of het uitkomt. Beste en eerlijkste persoon. liefs.




Ervaring van Sunita met paragnost Malie   Ervaring van Sunita met paragnost Malie   Ervaring van Sunita geplaatst op 6 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie, ik bel je nu al een tijdje en telkens weer stel ik vast dat je voorspellingen kloppen. Positief of negatief. je zegt de dingen zoals je ze ziet. Altijd helder, duidelijk en oprecht. Dank je wel daarvoor. ik ga je zeker blijven bellen. Liefs Vicky.




Ervaring van vicky met paragnost Malie   Ervaring van vicky met paragnost Malie   Ervaring van vicky geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Hey Malie, ik belde je in februari ivm met een vriend wat je voorspelde is ook gebeurt. In de verdere toekomst ligt er een nieuwe liefde dat zal
ik moeten afwachten maar in ieder geval soms ben je beter dat je alleen bent en jezelf gelukkig maakt dan dat je probeert iemand anders gelukkig te maken die nooit hetzelfde voor jou zou terugdoen. Bedankt en groetjes L.




Ervaring van leentje met paragnost Malie   Ervaring van leentje met paragnost Malie   Ervaring van leentje geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie wist de situatie goed te beschrijven, je bent een fijn persoon om mee te praten. Ik heb je nu wat vaker gebeld en je zegt steeds hetzelfde. Dankjewel Malie, je hoort nog van me als het uitkomt wat je zegt. Gr.




Ervaring van Angelique met paragnost Malie   Ervaring van Angelique met paragnost Malie   Ervaring van Angelique geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Heel mooi invoelingsvermogen. Echt wow wat ze kan zien. Dank je wel lieverd .




Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Alles komt uit. Je bent een schat.je Voelt alles goed aan en stelt mij altijd gerust. Goed advies en ern luisterend oor.
Dank lieve Mali
Kus Dy.




Ervaring van Dy met paragnost Malie   Ervaring van Dy met paragnost Malie   Ervaring van Dy geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  U had gelijk, hij bleek een andere vrouw te hebben en ook een geheim kind waar hij niets over had verteld. (en waar ik hem wel naar heb gevraagd).
De nieuwe vriendschap in mijn leven voelt goed. en ik ben blij dat ik hem ontmoet heb.




Ervaring van Gina met paragnost Malie   Ervaring van Gina met paragnost Malie   Ervaring van Gina geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Heel erg tevreden met mijn consult. De verhuizing is doorgegaan zoals verteld. Thank you.




Ervaring van kbusby met paragnost Malie   Ervaring van kbusby met paragnost Malie   Ervaring van kbusby geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Heb net een top consult gehad . Het voelde aan alsof ze ons kenden.




Ervaring van H met paragnost Malie   Ervaring van H met paragnost Malie   Ervaring van H geplaatst op 6 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Zeer tevreden. zachte dame met heel duidelijke uitleg. bedankt Malie.
Grtj Franky & Nathalie .




Ervaring van Franky & Nathalie met paragnost Malie   Ervaring van Franky & Nathalie met paragnost Malie   Ervaring van Franky & Nathalie geplaatst op 28 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden