Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostamsterdam.nl


  Paranormale paragnostlijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Nou je had gezegd jullie zien elkaar donderdag, dit was niet het geval maar wel 2 dagen later hebben we elkaar terug gezien. Dus qua tijd zat je er terug niet veel naast hihi TOP.




Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Goedeavond. Helaas viel ik net op de laatste vraag weg of hij nog gevoelens voor me had. Het zag er wel positief uit. Zodra er verandering is laat ik het u weten. Liefs amalia .




Ervaring van Amalia met paragnost Monique   Ervaring van Amalia met paragnost Monique   Ervaring van Amalia geplaatst op 11 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Mega Monique,

WOW WOW WOW. SPRAKELOOS.
Vorige week vroeg ik je naar contact met twee personen, los van elkaar. Bij beide zei je dat ze een week later op vrijdag contact met me zouden opnemen, dit leek me wel te bizar om waar te zijn. Maar toch. ongelooflijk maar waar, beide (die niets met elkaar te maken hebben), hebben afgelopen vrijdag contact met me opgenomen. Een week later, precies zoals je zei.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.




Ervaring van P met paragnost Monique   Ervaring van P met paragnost Monique   Ervaring van P geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... met paragnost Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.

Dank je wel voor alles.
Liefs .




Ervaring van Me. met paragnost Monique   Ervaring van Me. met paragnost Monique   Ervaring van Me. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique topper weer een voorspelling uitgekomen nadat je het zei is er een ongelukje gebeurd.




Ervaring van Friesland met paragnost Monique   Ervaring van Friesland met paragnost Monique   Ervaring van Friesland geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zo echt de spijker op de kop geslagen door jou.




Ervaring van Joukj met paragnost Monique   Ervaring van Joukj met paragnost Monique   Ervaring van Joukj geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hallo Monique alles is uitgekomen zoals je zei, dat hij donderdag zou komen en het uitkomen van relatie.




Ervaring van J Friesland met paragnost Monique   Ervaring van J Friesland met paragnost Monique   Ervaring van J Friesland geplaatst op 21 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique, de eerste voorspelling is uitgekomen en wat je tijds bespaling betreft wooow die klopte ook. Zodra de volgende uitkomt laat ik dit terug weten, wat een kanjer ben jij x.




Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Dag Monique, je zei dat er terug contact zou zijn de 16e april nou je zat er 1 dagje naast hihi was de 15e wat top van jou. Dus hoop dat de andere voorspelling ook uitkomt. Spreek je spoedig weer.




Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Dank je wel Monique, ik neem je positieve woorden mee en geloof er in.




Ervaring van Priscilla met paragnost Monique   Ervaring van Priscilla met paragnost Monique   Ervaring van Priscilla geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Bedankt Monique, ik weet wat ik wou weten xx. Als het uitkomt breng ik jou op de hoogte hoor x.




Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, altijd heb jij gelijk. Altijd. Jou gidsen zijn the best. Bel monique en je krijgt echt geen spijt. Dit is al de 5e recensie van mij.




Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique je zat weer eens precies goed met je tijdbepaling. Ongelofelijk.




Ervaring van Jasmijn met paragnost Monique   Ervaring van Jasmijn met paragnost Monique   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique is een topper.




Ervaring van Kari met paragnost Monique   Ervaring van Kari met paragnost Monique   Ervaring van Kari geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique

De minuten waren helaas op.
Uw advies over de ademhaling zal ik toepassen indien nodig.
Topmens en aardig zeker ook.

Dank u.
Lieve groetjes.




Ervaring van SS met paragnost Monique   Ervaring van SS met paragnost Monique   Ervaring van SS geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  19 december zou hij mij uit zichzelf berichten, zei ze begin december 2021. En ja hoor, spot on. Heel bijzonder en uniek waarop zij tot haar accurate tijdsbepalingen komt. Chapeau.

Een collega.




Ervaring van een collega met paragnost Monique   Ervaring van een collega met paragnost Monique   Ervaring van een collega geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique, ik laat het je weten als er een berichtje komt a.s. vrijdag en follow up of er een ontmoeting gaat komen volgende week maandag. Super spannend. Twee jaar niet gezien en gesproken. Je verwoordt het super mooi en zoals het proces is. Liefs, J.




Ervaring van J-anne met paragnost Monique   Ervaring van J-anne met paragnost Monique   Ervaring van J-anne geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Na een gesprek vanmorgen voel ik me veel opgeluchter deze Reading was overduidelijk en heb er al vertrouwen in dat het uitkomt . heb me 3 dagen zielig opgesloten en vandaag ben ik een wandeling gaan maken met de hond. Zie een klein lichtje in de duisternis hou je zeker op de hoogte .




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hi Monique,

Jij hebt voor mij heel nauwkeurig de nieuwe baan voorspelt op de dag precies.
Ook voorspelde jij dat mijn werkgever mij toch nog terug zou bellen om
Mij aan te nemen ondanks ik ziek geworden was.
Dat klopte en hij belde tijdens ons telefoongesprek.
Ik zal je meerdere keren vragen om raad.
Want dit was toch echt weer bijzonder.




Ervaring van H met paragnost Monique   Ervaring van H met paragnost Monique   Ervaring van H geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey Monique, ben ik weer. Ik heb je beloofd weer een recensie te schrijven als je voorspelling uit komt. Dit is mijn 4e recensie. Je bent en blijft het beste.
Groetjess.




Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 4 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique stelde me gerust. Goede, duidelijke advies gegeven met datum wanneer degene mij zou contact nemen en dat is ook gebeurt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Heb net een consult bij helderziende Monique gehad. Ik heb het gevoel dat je voorspellingen uitkomen en dat de vriendschap kan uitgebouwd worden tot meer. Ik heb vertrouwen.




Ervaring van Saar met paragnost Monique   Ervaring van Saar met paragnost Monique   Ervaring van Saar geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .




Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique,
Ik heb voor 6 weken geleden een fijn gesprek met je gehad. Je vertelde dat ik 11 oktober zou verhuizen.
Ik ben benieuwd of ik maandag een berichtje krijg van de woningbouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Monique Bergsma met paragnost Monique   Ervaring van Monique Bergsma met paragnost Monique   Ervaring van Monique Bergsma geplaatst op 9 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met paragnost Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met paragnost Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met paragnost Monique   Ervaring van Liza met paragnost Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey Monique, wederom heb je WEER gelijk gehad. Het is gelopen zoals je zei. Jij bent de beste hier op de lijn. Dit is mijn 3e recensie. Ik ben super blij dat ik je gebeld heb vanaf t begin.

Groetjes.




Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ik heb een fijn gesprek met je gehad en hoop dat alles uitkomt. Het gesprek is eigenlijk een bevestiging van wat ik in sommige punten eigenlijk al zelf voelde.
De tijden die je aangaf zal nog moeten blijken.




Ervaring van Monique met paragnost Monique   Ervaring van Monique met paragnost Monique   Ervaring van Monique geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wat een fijne vrouw is Monique ze is zo zacht in spreken. Ik hoop dat het mag uitkomen het zou super zijn als we terug konden praten. Ik laat het je zeker weten.
Nogmaals bedankt.




Ervaring van Maggy met paragnost Monique   Ervaring van Maggy met paragnost Monique   Ervaring van Maggy geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostamsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden